Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Minden iskolában ilyenek a...

Minden iskolában ilyenek a diákok?

Figyelt kérdés
Szakiskolás fiú vagyok. Az osztálytársaim folyamatosan cigiznek, snüsszöznek, hányásra isszák magukat, szexelnek, nem tudnak viselkedni, stb. Akivel eddig jóban voltam az is kezd megőrülni, inni, snüsszözni, stb. Az osztályban igazából csak én vagyok az aki nem iszik, nem cigizik, nem snüsszözik, nem szexel. Én inkább tanulok. Tanulom azt, ami kell az életemhez. Vannak céljaim, küzdök értük. Az osztályban én vagyok a legjobb tanuló. Minden iskolába ilyen nem normálisak vannak? Vagy csak én fogtam ki őket? Engem nem is szeretnek, mert nem vagyok olyan, mint ők.
2022. máj. 9. 20:42
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
*Iskolában.
2022. máj. 9. 20:43
 2/27 anonim ***** válasza:
20%
Igen, rajtad kívül MINDENKI cigizik, snüsszözik, szexel és piál
2022. máj. 9. 20:48
 3/27 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudom hogy hol élsz, milyen településen de ha kitűnő tanuló vagy, akkor 8. után MENJ elit gimibe, akár kollégiumba vagy ha megtehetitek, akkor albérletbe, rokonok őz.

Ott már hasonló normálisak IS lesznek.

Menekülj abból a közegből!

2022. máj. 9. 20:54
 4/27 anonim ***** válasza:
86%
rokonok ősz. = rokonokhoz
2022. máj. 9. 20:55
 5/27 anonim ***** válasza:
90%

Bocsánat, most látom, hogy szakiskolás vagy.

Ugyanazt tudom javasolni hogy menekülj onnan!

Átlépni másik suliba? Meg oldható lenne?

2022. máj. 9. 20:57
 6/27 anonim ***** válasza:
93%
Tehát iskolát váltani megoldható lenne?
2022. máj. 9. 20:57
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen szakmunkáskelépzőkben mit vársz? Ilyen mind. Az okos normalis diákok máshová járnak pl gimnáziumba.

Ehez züllöttebb iskolákban alkalmazkodnak a tanárok is kevesebb az elvárás és tanulni való.

2022. máj. 9. 20:59
 8/27 anonim ***** válasza:
93%
A szakmunkás az ilyen volt ebben az országban mindig is. Menekülj onnan ha jól tanulsz, ha nem akkor is, ne cseszd el az életed. Nem is értem ezt a nagy szakmunkás mániát mostanában mintha tudatosan akarnák a népet butaságban és nyomorban tartani rabszolgaként.
2022. máj. 9. 20:59
 9/27 anonim ***** válasza:
94%
2 gimnáziumot ismerek. Mindkettőben volt cigi-pia-szex, de az egyik elit volt, ahol ezek a gyerekek kisebb mennyiségben fordultak elő, a másikban meg nagyobb mennyiségben.
2022. máj. 9. 21:05
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Húúú 8-as Einstein :D

Persze, hogy direkt megy a butítás, ez még mindig nem egyértelmű mindnekinek?

Amúgy mi az a snüssz?

2022. máj. 9. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!