Csak nekem furcsa magázni egy 10 évvel idősebb tanárt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 15:16
11/26 anonim válasza:
A tegeződés abban a középiskolában is tabu volt (tanár-diák), ahova én jártam. De így utólag visszanézve... 10-es: részben nincs igazad. Attól, hogy tanár és diák tegeződik, a fegyelem a normálisabb diákok esetében ugyanúgy megmarad.
12/26 anonim válasza:
"A tegeződés lazítana a fegyelmen is."
Na, megjött az 50 éves alkesz gyári melós
13/26 anonim válasza:
Attol függ; ha 14 éves vagy, akkor annyira nem fura..
14/26 anonim válasza:
Képzeld el, hivatalban a veled egyidős ügyintézőt is magázni fogod.
16/26 anonim válasza:
Szerintem a fegyelem nem a tegeződésen-magázódáson múlik, de nekünk is középiskolában jött a felnőttes magázás, ezzel inkább az volt a cél, hogy megszokjuk a használatát, és ne a korábbi csókolom tanárnéni/tanárbácsi formákat használjuk, hiszen pár év és hivatalosan felnőttnek számít egy középiskolás diák, szóval jó napot kívánok, x tanár úr / tanárnő. Ettől még volt olyan tanárunk, akivel lehetett lazábbnak lenni, és mellette tiszteltük is, volt olyan, aki nem volt komolyan vehető, és inkább rajta nevettek a diákok, nem vele, volt, aki szigorúbb volt... stb.
17/26 anonim válasza:
Nekem is furcsa. Volt egy 20 éves tanárom tizedikben. Én mindig tegeztem nehogy az iskola már azt is megszabja hogy kinek hogy köszönjünk?? Nem vagyunk már a kommunizmusban. Örült ez a mai világ az biztos.
18/26 anonim válasza:
Ennél már csak az a viccesebb, amikor végzős vagy, idén töltöd a huszat, és van egy tanárod, aki csak öt évvel idősebb, mint te. És, hogy fokozzuk a helyzetet, még mielőtt leesett volna, hogy tanítani fog abban a suliban, ahová jársz, előtte a nyári szünetben még kavartatok is. XD
Kellemetlen. :'D
19/26 anonim válasza:
Ha fura, ha nem, akkor is tegezned kellene, ha 10 évvel fiatalabb lenne nálad, mivel rangsorban előbb helyezkedik el, mint el.
20/26 anonim válasza:
Szerintem nem.
Ha ő kérte ezt.
Attól meg hogy tegezed még ugyanúgy megadod neki a tiszteletet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!