Ki fognak rúgni az iskolából. Valaki segítsen légyszi, hogy mit tehetnék?
"Azonban múlt héten történt valami otthon náluk, mert bejöttek a szülei az iskolába és hát elmondtam, hogy én voltam mert össze törték a telefonom."
Ezen a részen még dolgozz, mert értelmetlen a történet így. Mi alapján gyanúsítottak volna meg bárkit is? Miért álltál volna elő magadtól? Tökre nem hihető. Ahogy az is, hogy senki nem hitte el és semmi se történt a telefon után, majd a gyerek szülei egyből vettek egy telefont még azelőtt, hogy letörölted volna a srácot az oldalról.
4-es válaszoló te eszednél vagy? Tönkretették a telóját, bántalmazták ezt a gyereket, ő meg kiállt magáért. Jó hogy nem majd hagyja magát, én a tökét vágtam volna le... Basszus itt már mindent hagyni kell? Persze gyertek b@sszátok szét a házamat is, nem csinálunk ügyet belőle.
Ha ez igaz, én nem hagynám magam, rendőrséghez fordulnék, vagy a nyilvánossággal fenyegetőznék. Amúgy tudod ki járna ilyen suliba...
Én azt mondom:
1. Jól tetted, hogy megvédted magad, bár azért ennek lett volna törvényesebb, és kedvezőbb kimenetelű módja is. (Rendőrségi feljelentés például. A mai világban, amikor minden tele van kamerázva, meg van egy halom szemtanú, nem könnyű egy közterületi bűncselekményt letagadni. A nyomozóknak pedig egész jó technikáik vannak, hogy hogyan húzzák csőbe azokat, akik hazudnak.)
2. Talán nem is baj, ha egy befásult, agymosó egyházi intézményből szabadulsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!