Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ki fognak rúgni az iskolából....

Ki fognak rúgni az iskolából. Valaki segítsen légyszi, hogy mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Elmesélek mindent. Tehát van pár felsőbb éves akikkel enyhén szólva nem vagyok jóban. Pár hete iskola után véletlenül találkoztam velük és mivel sokkal idősebbek és nagyobbak meg minden, elvették a telefonomat és kitették a villamos elé. Csak akkor engedtek el amikor már átment rajta. Ez nagyon rosszul esett nekem, mert rajta voltak pl a családi nyaralásos videóim amiket már sose kapok vissza. Elmondtam az iskolában, ott azt mondta a gyerek, hogy én ejtettem el a telefont, tehát nem hittek nekem. A szüleim meg nem tudtak nekem újat venni. Tehát úgy döntöttem, hogy bosszút állok és a srácot, a fő nyomit felregisztráltam egy meleg társkeresőre. Azt most nem írom le, hogy hova. Letöltöttem instáról a pózerebb képeit, megadtam az igazi nevét még a telefonszámát is a facebookját, a lakcímét is, tehát mindent. És ez így ott volt pár hétig. Azonban múlt héten történt valami otthon náluk, mert bejöttek a szülei az iskolába és hát elmondtam, hogy én voltam mert össze törték a telefonom. A szülei kifizették, sőt még jobbat is vettek mint amilyen az enyém volt és a tanárok azt mondták, hogy akkor töröljem le arról a társkeresőről. Csakhogy én elfelejtettem a jelszót, helyreállítót meg nem tudok kérni, mert 10minutesemaillel regisztráltam, tehát az email cím még aznap megszűnt. Azt mondta az igazgató, hogy oldjam meg vagy eltanácsolnak, mert ez egyházi iskola itt még szigorúbban veszik az ilyet. Tehát egész nap próbáltam belépni, de teljesen nem tudom mi volt a jelszó így letörölni sem tudom, de nem akarom, hogy kirúgjanak. Van bármi módja annak, hogy letöröljünk egy ilyen felhasználót?
2022. márc. 18. 01:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Na jólvan, az éjjeli kamu hadjárat is megvolt.
2022. márc. 18. 01:48
 2/13 XX.XX válasza:
97%
írj az oldalnak üzemeltetőjének talán tudnak segíteni
2022. márc. 18. 02:16
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Ettől erősebb hülyeséget kéne kitalálni. Ha kirúgnak erről a helyről, szerintem nem jársz rosszul.
2022. márc. 18. 04:17
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
Most már edd meg amit kifőztél...komolyan megérte ez a baromság egy mobil meg néhány fotó miatt?
2022. márc. 18. 05:01
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

"Azonban múlt héten történt valami otthon náluk, mert bejöttek a szülei az iskolába és hát elmondtam, hogy én voltam mert össze törték a telefonom."

Ezen a részen még dolgozz, mert értelmetlen a történet így. Mi alapján gyanúsítottak volna meg bárkit is? Miért álltál volna elő magadtól? Tökre nem hihető. Ahogy az is, hogy senki nem hitte el és semmi se történt a telefon után, majd a gyerek szülei egyből vettek egy telefont még azelőtt, hogy letörölted volna a srácot az oldalról.

2022. márc. 18. 05:11
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Minden weboldalon jelenthető a kamuprofil. Ekkor torlik.
2022. márc. 18. 06:13
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Gyenge sztori, rengeteg onellentmondo resszel. A megoldas pedig kb 70 IQ felett egyertelmu.
2022. márc. 18. 07:52
 8/13 anonim ***** válasza:
74%

4-es válaszoló te eszednél vagy? Tönkretették a telóját, bántalmazták ezt a gyereket, ő meg kiállt magáért. Jó hogy nem majd hagyja magát, én a tökét vágtam volna le... Basszus itt már mindent hagyni kell? Persze gyertek b@sszátok szét a házamat is, nem csinálunk ügyet belőle.

Ha ez igaz, én nem hagynám magam, rendőrséghez fordulnék, vagy a nyilvánossággal fenyegetőznék. Amúgy tudod ki járna ilyen suliba...

2022. márc. 18. 08:21
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Megvan a hajnali kamu story.
2022. márc. 18. 08:27
 10/13 anonim ***** válasza:
62%

Én azt mondom:

1. Jól tetted, hogy megvédted magad, bár azért ennek lett volna törvényesebb, és kedvezőbb kimenetelű módja is. (Rendőrségi feljelentés például. A mai világban, amikor minden tele van kamerázva, meg van egy halom szemtanú, nem könnyű egy közterületi bűncselekményt letagadni. A nyomozóknak pedig egész jó technikáik vannak, hogy hogyan húzzák csőbe azokat, akik hazudnak.)

2. Talán nem is baj, ha egy befásult, agymosó egyházi intézményből szabadulsz.

2022. márc. 18. 13:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!