Ki fognak rúgni az iskolából. Valaki segítsen légyszi, hogy mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Elmesélek mindent. Tehát van pár felsőbb éves akikkel enyhén szólva nem vagyok jóban. Pár hete iskola után véletlenül találkoztam velük és mivel sokkal idősebbek és nagyobbak meg minden, elvették a telefonomat és kitették a villamos elé. Csak akkor engedtek el amikor már átment rajta. Ez nagyon rosszul esett nekem, mert rajta voltak pl a családi nyaralásos videóim amiket már sose kapok vissza. Elmondtam az iskolában, ott azt mondta a gyerek, hogy én ejtettem el a telefont, tehát nem hittek nekem. A szüleim meg nem tudtak nekem újat venni. Tehát úgy döntöttem, hogy bosszút állok és a srácot, a fő nyomit felregisztráltam egy meleg társkeresőre. Azt most nem írom le, hogy hova. Letöltöttem instáról a pózerebb képeit, megadtam az igazi nevét még a telefonszámát is a facebookját, a lakcímét is, tehát mindent. És ez így ott volt pár hétig. Azonban múlt héten történt valami otthon náluk, mert bejöttek a szülei az iskolába és hát elmondtam, hogy én voltam mert össze törték a telefonom. A szülei kifizették, sőt még jobbat is vettek mint amilyen az enyém volt és a tanárok azt mondták, hogy akkor töröljem le arról a társkeresőről. Csakhogy én elfelejtettem a jelszót, helyreállítót meg nem tudok kérni, mert 10minutesemaillel regisztráltam, tehát az email cím még aznap megszűnt. Azt mondta az igazgató, hogy oldjam meg vagy eltanácsolnak, mert ez egyházi iskola itt még szigorúbban veszik az ilyet. Tehát egész nap próbáltam belépni, de teljesen nem tudom mi volt a jelszó így letörölni sem tudom, de nem akarom, hogy kirúgjanak. Van bármi módja annak, hogy letöröljünk egy ilyen felhasználót?2022. márc. 18. 01:45
11/13 anonim válasza:
írj az oldal üzemeltetőjének, hogy törölje a hirdetést
12/13 anonim válasza:
"mivel sokkal idősebbek és nagyobbak"
Hány évvel idősebbek?
13/13 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani. Sql injencióval sikerült interaktálnom a regisztrációs felülettel és kiírattam egy txt-be az osszes jelszót, mert csak így tudtam megoldani. Egyszerű SELECT * -ot bevett az oldal... Kikerestem az enyémet és úgy sikerült belépnem és kitöröltem. De amúgy elég para, olyan jelszavak voltak, hogy "bébirépa" meg "centiméter". Köszi mindenkinek aki leírta, hogy kell betörni az adatbázisba. ♥
2022. márc. 19. 20:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!