A tanárok miért haragszanak még mindig azért, mert órán iszik valaki?
A keresztfiam most 8. osztályos.Ő mesélte,hogy megszidták, mert ivott órán és nem kért engedélyt.
Ekkor ugrott be,hogy nekem is volt egy durva veszekedés (nem vita) egyszer emiatt egy tanárral még, amikor gimnáziumba jártam.12 éve történt, de annyira tisztán megmaradt, hogy minden mondatra emlékszem.
Egy lezárható palackból ittam egy korty vizet és nem kértem engedélyt.
Erre rám förmedt,hogy,hogy merészelem ezt.Én azt válaszoltam,hogy jogom van vizet inni, mert a víz az élet alapja, a levegővételhez sem kell engedély.Ekkor már vérben forgó szemekkel kiabált,hogy kinek képzelem én magam.Mondtam, nincs a házirendben,hogy csak engedéllyel lehet inni , ne éljen vissza a hatalmával, mert Maga fog rosszabbul járni.
Na, ezután jöttek a fenyegetések, órai munka egyessel meg igazolatlan órával fenyegetett.Mondtam, itt vannak a tanúk mellettem, nem fog sem egyest adni, sem igazolatlant beírni, plusz ahhoz a szüleimnek is lenne szava.
Aztán, kicsengettek.
Semmi nem lett az ügyből, de ha valaki az eset után ivott órán, szólni nem szólt, de látszott,hogy gyilkolni tudna a szemeivel.
A keresztfiamnak is mondtam, ne hagyja magát.
Sok pedagógus azt hiszi bármit megtehet és visszaélhet a ráruházott igencsak nagy hatalommal és felelősséggel.
Több, mint 10 év van az ő esete és az enyém között de a pedagógiai önkény mit sem változott.
2.
Nem kis megszólalás volt.
A hangnem maga kötekedő, kérdőre vonó volt.Kvázi "táncra hívott" egy veszekedéshez.
4.
Az a dzsippóknál szokás.
Az olyanok mint én, nem tűrik a pedagógusok önkényét.Sok szülő nagyon naiv és a tanárokat valamiféle tündérkeresztanyának, szentembernek hiszi.Pedig elég sok az aljas, hatalommániás közöttük, akik visszaélnek a hatalmukkal és fitogtatják azt.
Remeljuk megtanitja majd nehany szulo a tanart,h maskor engedi inni a gyereket oran.
Undorito hatalommanias fergek. En is utaltam oket.
Flúgos, bal lábbal kelt fel, szakított vele a palija, vagy össze se jött a ramdi, épp "megjött" vagy menopauza 🤷 Bármi. A Hold állása és az aktuális légnyomás és pára tartalom is hülyévé tesz egyeseket.
Vagy tényleg csak erőfitoktatás.
Az ilyen tanároknak még a "régi rendszerben" ragadt az agya.
Nekem már középiskolában is engedték az ivást, mert a legtöbb tanár már kiszakadt ebből a maradi gondolkodásból.
"Az ilyenek mint a kérdező szokott bemenni a suliba és megverni a tanárt"
Dehogy is.
Az ilyenek a való életben végletekig nyámnyilák. A kérdező sztorija is full kamu. Lófarkat beszélt ő vissza a tanárnak. Ha meg is történt az eset, akkor fülét-farkát behúzva meghunyászkodott, majd sírva rhant haza ahol gyakorikérdéseken kiszínezhette a történetet hogy visszaállítsa a "becsületét" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!