Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha haragszanak rám, hogy...

Ha haragszanak rám, hogy dolgozzam le az utolsó napokat?

Figyelt kérdés
Felmondtam és kell gyorsan helyemre egy új ember és ugye megy a morgàs. Most szabin vagyok de 3 napot még le kell dolgoznom. Fapofàval vigyem végig a napokat vagy hogy?

#Munkahely, kollégák,
2021. nov. 23. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
táppénz, aztán oldják meg nélküled - utolsó napon meg fapofával bemenni a papírokért, úgyse látod őket többet
2021. nov. 23. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
42%

#1 igazi álomalkamazott lehetsz ilyen mentalitással.

Kérdező: bemész, elintézed a dolgod, hazamész a többieket meg leszarod.

2021. nov. 23. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Le kell sz*rni,úgy se számít már.Amelyik munkáltató/ember aki azt hiszi hogy egy munkavállaló örökké ott lesz és ezért mérges az meg is érdemli.Akárki felmondhat akármikor,ezt tudják és fel kell készülni erre.
2021. nov. 23. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam úgy hogy egy hatalmas ökörség miatt kiközösítettek. Egy apró bakit csináltam az egyik munkatársammal ami nem is munkaügyi volt. Az egész szitu normális esetben olyan, hogy bocsánatot kérsz, ő húzza a száját, de éltek tovább.

Na itt nem ez volt. Bocsánatot kértem és utána én akárhányszor odamentem a csapathoz beszélgetni, felemlegették a bakit a munkatársak, de úgy, mintha halálos bűnt követtem volna el.

Kicsit elegem lett, hogy ennyire játszani akarnak a lelkiismeretemmel egy olyan dologért, ami nem ilyen súlyú, szóval bementem, csendben elvoltam a gép előtt, ebédszünetben meg a 2 cigiszünetben kimentem csendesen, senkihez sem mentem oda és nem volt gond. Utána ők is megenyhültek és nyitottak felém.

2021. nov. 23. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
A sok táppénz-huszár hogy leszavazott :D
2021. nov. 24. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!