Jogos, hogy emiatt rám haragszanak a kollégák?
Ha te meg tudtad csinálni a többitől is ezt várják
Mi kollégák mindig össze beszélünk hogy ne legyen harag és mérgelődês ebből
Szaros pica pénzért nem kell hajtani magad vagyis nálam így van
Annyit dolgozok amennyit a fizetésem ér
Kollégák vagytok vagy nem
Csak velük dolgozol ismered őket ennyire
Látod hogy kávéznak fél órát elbeszélik az időt
Talán logikus hogy nem fognak 5 csinálni
Te magad is elismerted, hogy "tényleg dolgozni kell" az 5-höz, szóval gondolom jócskán hajtottál.
Legközelebb, ha ilyen szitu van, mondd azt a főnöknek, hogy most 5 sikerült, de eléggé ráültél a dologra, szóval 4 reálisabb. Ehhez nem kell összebeszélni a kollegákkal.
A mostani helyzettel már nem tudsz mit tenni.
Dolgoztam néhányszor teljesítményes helyen, általában a norma sosem okozott gondot. Helytől függetlenül mindig megvolt az, hogy oké ügyes vagyok, hogy megy, de "túl" sokat ne csináljak meg, mert akkor felemelik a normát, és a kevésbé pörgős kollegákkal szúrok ki (vagy magammal, egy rosszabb napon).
Ne rugozzal ezen. A multat ugysem tudod megvaltoztatni.
En is megtehetnem, hogy oranket kijarok, kavezni, teazni, a mosdoba.
Engem peldaul stresszel, ha tudom, hogy mit kell aznap elvegeznem vagy tele van az asztalom munkaval, igy gyorsan dolgozok.
Termeszetesen latjak, hogy ki mit teljesit mennyire terhelhetö, akkor azt meg is terhelik.
Elöttem egy hozzaszolo irta, hogy ennyi + annyi penzert ugysem erdemes gürizni.
Egy apolonö azert ne lassa el a beteget es hagyja elverezni, mert huuu de, milyen keveset keres?
Neked van lelkiismereted es lelkiismeretesen vegezted el a munkat.
Elegedett lehetsz magaddal. A többi meg ne erdekeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!