Nálatok is nagyon haragszanak a tanárok, ha hiányzol?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 21:07
1/6 anonim válasza:
20 éves leszek és utolsó évem van egy szakgimnáziumban. Ez egy OKJ képzés nappalin. Mégis írják a kérdést és ha igazolatlanom van kapom az osztályfonoki figyelmeztetést és jött a szülőnek az alá írós papír. Ezzel az a bajom hogy mindjárt húsz éves leszek és ez már megvan az érettségi is. Szerintem túlreagálják. Ja és úgy lett igazolatlan hogy reggel elaludtam és egyes későbbi busszal mentem vagy elmentem utolsó óráról mert nem voltam jól. Ezeket azonnal igazolatlannak írja be, nem fogadja el az orvosit sem
3/6 anonim válasza:
Nem, csak nem enged vizsgázni...:D
(egyetem..)
4/6 anonim válasza:
Ha egyébként nem hiányzol állandóan, akkor semmit nem szól a legtöbb tanár..Viszont van egy idegbeteg tanár, aki szerencsére már nem tanít (szintén technikusin vagyok) és az a nő eljátszotta egyszer azt, hogy télen, influenza szezonban az osztály 2/3-a nem jött, mindenki beteg volt, erre velünk, ott lévőkkel íratott büntetésből egy dogát, amiért olyan sokan hiányoznak :DDDD Meg mindig szándékosan azt feleltette, aki épp visszajött pl. egy hetes hiányzás után..
5/6 anonim válasza:
Nálunk a pedagógusok mindenbe bele ütik az orrukat. Mindig mindenre kíváncsiak. Mit csináltál, hova mentél, minek mentél?
Stb..
Már őrületbe kergetnek...ne szóljanak már bele a magánéletembe. Semmi közük hozzá.
6/6 anonim válasza:
Szoktatnak a "való világra".
Munkahelyedről néhány késés után ki is rúghatnak. Most még csak a szüleidnek irkálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!