Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálytalálkozóról nagyon...

Osztálytalálkozóról nagyon bunkó dolog felállni és hazamenni szó nélkül?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés azért merült fel bennem, mert nemsokára lesz gimis találkozónk, meg vagyok hívva, de sehol se vagyok az életben, nincs munkám, nincs párkapcsolatom, nincs kocsim, semmi, ma délután pár embernek végigpörgettem a facebookját meg instagramját akik esélyes hogy ott lesznek, mind dolgozik/és vagy el van jegyezve meg hasonlók. Na most nekem nem hiányzik a szorongás, a szemlesütés meg hogy hallgassam hogy szánalmas vagyok, szóval ha elmegyek és ide lyukadnánk ki, nagyon bunkó dolog lenne ha szó nélkül felállnék, kisétálnék és hazamennék?

2022. febr. 1. 17:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Milyen volt velük a kapcsolatod? Tartod velük vagy valamelyikükkel?

Egyébként hiába írják többen, abszolút nem bunkóság felállni és szó nélkül otthagyni, bizonyos helyzetekben legalábbis nem az. Saját sztorim a következő: én is elmentem az egyéves találkozóra, bár nem különösebben tartottuk a kapcsolatot már akkor sem, de egyikük akivel találkoztam nagyon ragaszkodott hozzá, hogy sokan visszajeleztek, biztos sokan leszünk, satöbbi. Na hát a 27 fős osztályból ott voltunk 10-en, de hozzám a kutya sem szólt, úgyhogy egy idő után fogtam és eljöttem, fel se tűnt senkinek. A többire sem mentem, már ha egyáltalán volt. De ha ők ott jól érezték magukat, akkor díszletnek minek kellettem oda, nem tudom.

2022. febr. 1. 19:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj el és kész. Anno én sem mentem el egyre sem.

Van pár ember akikkel ma is jó a viszony.

2022. febr. 1. 19:58
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Szó nélkül nem illő elmenni. Ha ez a terved akkor el se menj inkább.
2022. febr. 1. 21:07
 14/21 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem bunkó dolog szó nélkül lelépni. Figyelj, egyszer egyetemista koromban mi elmentünk bulizni pár lánnyal. Valószínűleg felfázhattam, mert sikerült bepisilnem. :D Szerencsére senki nem vette észre, ráadásul pont mindenki máshol volt épp, szóval sikerült kiosonnom és szó nélkül leléptem. :D Különösebben nem érdekelte, volt akitől akkor, amikor hazaértem, jött egy sms hogy fáj a feje és hazamegy. :D Aki ott maradt és látta hogy lelépek, nem különösebben törődött vele. Évek múlva meséltem el az egyiküknek hogy akkor miért tűntem el, nevettünk egyet.

Szóval egyáltalán nem gáz lelépni hamarabb és szó nélkül elmenni. Valószínűleg azt gondolják majd hogy fontos dolgod akadt.

2022. febr. 1. 22:22
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

Nekünk szuper osztályunk volt, ha az egyik osztálytársunk hozzád hasonló lenne, segítenénk neki, az tuti.

Ha kedvelted őket, szerettél suliba járni, mindenképp menj el. Nem mindenkinek jön be az élet, főleg nem mindenki a valóságot teszi ki instára.

2022. febr. 2. 14:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig elmegyek, villoghatnék, hogy 3x annyit keresek, mint a többiek, de... ez nem erről szól, már kinőttünk abból, hogy a másikat cikizzük :)

Legutóbb az egyik srác (nagymenő volt a suliban / az életben már kevésbé), egy fullos csajjal jelent meg, adja elő, hogy az esküvőt tervezik... osztálytársam így néz, néz, felmegy a netre, majd elkezd röhögni, hogy a csaj fent van a puncson XD Jó nagy égés lett belőle, mint kiderült 20 ezret kapott, hogy megjelenjen vele :D

31/F

2022. febr. 4. 19:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
16# hát igen, hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát :) Szóval a lényeg, nem távoznék "angolosan" inkább elköszönnék. És a puncsról nem (sem) szakitanék csajt 🙂 osztálytalálkozóra. 52F
2022. febr. 5. 21:10
 18/21 anonim ***** válasza:
73%
Nem kötelező elmenni. Az egy dolog, hogy a szüleid generációjában divat volt elmenni, de most már nem az, mivel vannak közösségi oldalak, aki meg nincs fenn, az amúgy sem menne el.
2022. febr. 17. 20:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Amit 18-as mond abban van valami. Aki ma elmenne egy osztálytalálkozóra mert érdekli az ilyesmi az már amúgy is fenn van a közösségi médiákon, bejelölve az osztálytársak. Aki nincs vagy fenn van de ott nem keresi, jelölgeti az embereket az nem fog menni sem mert nyilvánvalóan a kapcsolatfelvétel még egy facebook hellóka erejéig sem érdekli. Ez az egész dolog már csak az idősebb generációk megoldása.
2022. febr. 17. 20:31
 20/21 anonim ***** válasza:

"a kapcsolatfelvétel még egy facebook hellóka erejéig sem érdekli" - Én is mindig elmegyek, pedig nem vagyok egy közösségi írogatós típus...

A legutóbbi osztálytalálkozónkon megjelent az egyik srác (csak 1 évig, középsuli 3-ban járt velünk), régen jó nagy tirpák volt, most meg abszolút normális volt, érdekelte, hogy kivel mi van.

2022. febr. 18. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!