Mennyire jöhetek ki belőle jól, ha verekedésig fajulna a dolog?
Nem járok boxra, de a személyes tapasztalatom az, hogy az állat kell megütni de úgy elég rendesen és elájul/elesik az illető...vagy az orr környékét hogy ne lásson...stb.
A többi meg adja magát...ezek után meg is rúgdoshatod :D
Ennyit tudok tippnek adni (ne az álcsúcsot üsd hanem az oldalsó részeket).
Ha tanár látja, akkor a szülők bevonásával oldják meg a kérdést.
Sulin belül én elengedném, viszont tanítás után figyelném és akkor kapnám el, az már rajtad áll hogy mire vagy képes, oda mersz-e állni 3 ember elé.
Box az nem minden, lehet hogy kapni első másodpercekben, de ha az ösztönök azért erősebbek akkor megtudod védeni magad, és pont úgy talál be neki hogy nem is számít rá és védeni sem tudja azokat.
Ha ennyire elfajult, itt már lépned kellett volna, bármi áron.
A tanulmányaid nem befolyásolja nyugodt lehetsz, ahhoz több kell pár pofonnál.
Semennyire nem jó ötlet. Elméletben én hátulról fojtogatnám meg picit egy övvel, az pont olyan sunyi, mint bokszolóként egy nem bokszolót verekedésre provokálni, hogy aztán jé, micsoda véletlen és meglepő, de meg tudtam verni. De gyakorlatban elkerülném messzire.
A helyedben szólnék az osztályfőnökömnek, hogy XY bokszolni jár és egy ideje verekedéseket provokál. Rajta tartják a tanárok a szemüket, és ha balhét csinál, tudják, hogy az nem egy véletlen, így súlyosabb büntetést kap. Nem biztos, hogy te leszel az áldozata, lehet úgy megüt valakit, hogy az komolyabban megsérül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!