Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire jöhetek ki belőle...

Mennyire jöhetek ki belőle jól, ha verekedésig fajulna a dolog?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akivel úgy jóban vagyok, kezelünk meg minden, de néha szokott kötözködni mindenkivel (beszólogat, stb.) , de amúgy ilyenek vannak még az osztályban. Egyszer anyázott nekem, meg szólogatott, utána meg a nyakamat szorítani akarta, de gyorsan ellöktem magamtól (nem esett el) és megszorítottam az öklét. Ha nagyon elfajulna a dolog, mennyire lenne jó ötlet szembefordulnom vele, ha jár boxra? Meg nem vagyok olyan jó verekedő + magasabb.
2022. jan. 13. 20:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
12%

Nem járok boxra, de a személyes tapasztalatom az, hogy az állat kell megütni de úgy elég rendesen és elájul/elesik az illető...vagy az orr környékét hogy ne lásson...stb.

A többi meg adja magát...ezek után meg is rúgdoshatod :D

Ennyit tudok tippnek adni (ne az álcsúcsot üsd hanem az oldalsó részeket).

2022. jan. 13. 20:25
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Hat ha boxol akkor valszeg megutni sem tudod
2022. jan. 13. 20:27
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha tanár látja, akkor a szülők bevonásával oldják meg a kérdést.

Sulin belül én elengedném, viszont tanítás után figyelném és akkor kapnám el, az már rajtad áll hogy mire vagy képes, oda mersz-e állni 3 ember elé.

Box az nem minden, lehet hogy kapni első másodpercekben, de ha az ösztönök azért erősebbek akkor megtudod védeni magad, és pont úgy talál be neki hogy nem is számít rá és védeni sem tudja azokat.

Ha ennyire elfajult, itt már lépned kellett volna, bármi áron.

A tanulmányaid nem befolyásolja nyugodt lehetsz, ahhoz több kell pár pofonnál.

2022. jan. 13. 20:29
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem befolyásol semmit.
2022. jan. 13. 20:32
 5/17 A kérdező kommentje:
Ő amúgy ilyen menőgyerek.
2022. jan. 13. 20:33
 6/17 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul írtam. Az öltözőben anyáztak hülyéskedésből, mindenkinek szoktak. Egy gyerek odajött megrúgta a cipőmet, neki akartam menni, de csak ijesztésként. Akkor látták hogy nem nagyon hagyom magam és így törtent.
2022. jan. 13. 20:39
 7/17 anonim ***** válasza:
55%

Semennyire nem jó ötlet. Elméletben én hátulról fojtogatnám meg picit egy övvel, az pont olyan sunyi, mint bokszolóként egy nem bokszolót verekedésre provokálni, hogy aztán jé, micsoda véletlen és meglepő, de meg tudtam verni. De gyakorlatban elkerülném messzire.

A helyedben szólnék az osztályfőnökömnek, hogy XY bokszolni jár és egy ideje verekedéseket provokál. Rajta tartják a tanárok a szemüket, és ha balhét csinál, tudják, hogy az nem egy véletlen, így súlyosabb büntetést kap. Nem biztos, hogy te leszel az áldozata, lehet úgy megüt valakit, hogy az komolyabban megsérül.

2022. jan. 13. 20:42
 8/17 anonim ***** válasza:
Járjál te is boxra, de igazából verekedni tanulj meg.
2022. jan. 13. 23:01
 9/17 anonim ***** válasza:
Kezdj el gyurni meg kuzdosportolni. Am is gaz ha egy ferfi girnyo vagy halyas es megvedeni se tudja magat. Csak elonyod lehet belole minden teren..
2022. jan. 14. 10:19
 10/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem boxoltunk egy ismerősömmel hanem karatéztunk. Én fehér öves voltam ő meg nem is tudom milyen, de régebb óta karatézott. Nem tudtam ellene harcolni. Egy mp múlva a padlón feküdtem. :D Szóval a boxban is hasonló, aki hosszabb ideje csinálja már tapasztalt, tudja mire számítson, hogy védekezzen és küldjön a padlóra.
2022. jan. 14. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!