Mennyire jöhetek ki belőle jól, ha verekedésig fajulna a dolog?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akivel úgy jóban vagyok, kezelünk meg minden, de néha szokott kötözködni mindenkivel (beszólogat, stb.) , de amúgy ilyenek vannak még az osztályban. Egyszer anyázott nekem, meg szólogatott, utána meg a nyakamat szorítani akarta, de gyorsan ellöktem magamtól (nem esett el) és megszorítottam az öklét. Ha nagyon elfajulna a dolog, mennyire lenne jó ötlet szembefordulnom vele, ha jár boxra? Meg nem vagyok olyan jó verekedő + magasabb.2022. jan. 13. 20:17
11/17 anonim válasza:
Ezek a bokszolók addig menők, ameddig fel nem bukkansz 12 romával az oldaladon vascsővel a kezedben. Nem érdemes vele foglalkozni.
Nagy bunyós volt ám Tyson, de az acél mindenkit fog ám.
Amúgy helydben leszarnám, a verekedés időpazarlás, csak bajod lesz belőle.
12/17 anonim válasza:
gsxrider kérdezted, hogy roma vagyok e. Nem vagyok roma.
13/17 A kérdező kommentje:
Bevallom, kicsit tartok tőle, de nem félek.
"Ezek a bokszolók addig menők, ameddig fel nem bukkansz 12 romával az oldaladon vascsővel a kezedben. Nem érdemes vele foglalkozni."
Nem megyek le egy bizonyos szint alá.
2022. febr. 3. 16:28
14/17 anonim válasza:
Nem jó ötlet. Kihagynám a küzdelmet. Semmi jó nem származik belőle,akár ki teríti le a másikat. Főleg elvileg haverok között? Nem kéne.... Inkább egy idegent találjátok meg ha sunyin belétek köt és nincs jobb megoldás.
15/17 A kérdező kommentje:
Most már abbahagyta
2022. febr. 5. 21:29
16/17 A kérdező kommentje:
Egy másik osztálytársam mondta, hogy ő ilyen ne foglalkozzak vele
Amúgy menőnek meg górénak érzi magát.
2022. febr. 5. 21:30
17/17 anonim válasza:
Ne törődj vele. Az iskola nem a világ vége, persze most ott szocializálódsz, de akkor se kell vele foglalkozni. Pár év múlva vége a sulinak és senki nem emlékszik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!