Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanár elveheti a telefonomat?

A tanár elveheti a telefonomat?

Figyelt kérdés
Mondták nekem hogy van valami olyasmi hogy vagyoni tárgy és hogy nem vehetik el.

#jog #telefon #tanár #Vagyoni tárgy
2022. jan. 11. 22:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem nyomkodod órán, nincs oka elvenni.
2022. jan. 11. 22:26
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ez csak HA
2022. jan. 11. 22:30
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
"csak Ha", akkor igen, óra után visszakapod.
2022. jan. 11. 22:33
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Úgy elveheti, hogy tanítás után vagy óra után fogod csak viszontlátni, szóval inkább ne "kísérletezz".
2022. jan. 11. 22:38
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Melyik iskolába jársz? Mit tartalmaz ezzel kapcsolatban a Házirend?
2022. jan. 11. 22:38
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Amikor én voltam kamasz nekünk eszünkbe nem jutott volna az hogy a tanárnak joga van-e elvenni a telefont, mert ha ez visszajutott volna a szüleinkhez akkora pofont kaptunk volna hogy a fal adja a másikat. :D
2022. jan. 12. 07:37
 7/17 anonim ***** válasza:
10%

Ez inkább szomorú, mintsem példaértékű...

2022. jan. 12. 10:32
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem joga van hozzá egy tanárnak, hogy ne engedje tönkre tenni az óráját - és ha kell, ennek érdekében a tanóra végéig elvegye a telefont. Korrektnek viszont azt tartanám, ha maga a tanár tenné ki egy asztalra a kikapcsolt, - elérhetetlenné tett - telefonját és a diákok is kitennék ugyan arra az asztalra a saját kütyüiket. -Se barát, se barátnő, se reklám, se játék, se puskázás (digitális kütyüvel)! Mindenki jól jár!
2022. jan. 12. 13:34
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
Joga nincs. És sajnos ezt ki is használják. Az iskola jogilag annyit tehet, hogy beleírja a házirendbe, hogy tilos órán a tanár engedélye nélkül használni. Ellenkező esetben intőt ad, aztán a szülőt vagy érdekli vagy nem. Meg van kötve a tanárok keze, sajnos...
2022. jan. 12. 14:32
 10/17 anonim ***** válasza:
79%
A tanóra időtartamára elveheti.
2022. jan. 13. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!