A tanár elveheti a telefonomat?
Figyelt kérdés
Mondták nekem hogy van valami olyasmi hogy vagyoni tárgy és hogy nem vehetik el.2022. jan. 11. 22:20
1/17 anonim válasza:
Ha nem nyomkodod órán, nincs oka elvenni.
2/17 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ez csak HA
2022. jan. 11. 22:30
3/17 anonim válasza:
"csak Ha", akkor igen, óra után visszakapod.
4/17 anonim válasza:
Úgy elveheti, hogy tanítás után vagy óra után fogod csak viszontlátni, szóval inkább ne "kísérletezz".
5/17 anonim válasza:
Melyik iskolába jársz? Mit tartalmaz ezzel kapcsolatban a Házirend?
6/17 anonim válasza:
Amikor én voltam kamasz nekünk eszünkbe nem jutott volna az hogy a tanárnak joga van-e elvenni a telefont, mert ha ez visszajutott volna a szüleinkhez akkora pofont kaptunk volna hogy a fal adja a másikat. :D
7/17 anonim válasza:
Ez inkább szomorú, mintsem példaértékű...
8/17 anonim válasza:
Szerintem joga van hozzá egy tanárnak, hogy ne engedje tönkre tenni az óráját - és ha kell, ennek érdekében a tanóra végéig elvegye a telefont. Korrektnek viszont azt tartanám, ha maga a tanár tenné ki egy asztalra a kikapcsolt, - elérhetetlenné tett - telefonját és a diákok is kitennék ugyan arra az asztalra a saját kütyüiket. -Se barát, se barátnő, se reklám, se játék, se puskázás (digitális kütyüvel)! Mindenki jól jár!
9/17 anonim válasza:
Joga nincs. És sajnos ezt ki is használják. Az iskola jogilag annyit tehet, hogy beleírja a házirendbe, hogy tilos órán a tanár engedélye nélkül használni. Ellenkező esetben intőt ad, aztán a szülőt vagy érdekli vagy nem. Meg van kötve a tanárok keze, sajnos...
10/17 anonim válasza:
A tanóra időtartamára elveheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!