Szerintetek normális,hogy a szüleim azért vették el a telefonomat mert tényleg nem láttam, hogy a töri tanár küldte az online óra linkjét és én tényleg véletlenül nem jelentkeztem be. Jogos a telefon elvétel szerintetek?
Igazából a szülők nagyja ilyenkor azt feltételezi szerintem, hogy kamuzol, főleg, ha gyakori eset. (Mondjum anyumék nekem tudják, hogy mennyire figyelmetlen tudok lenni, így ilyen esetekkor, (csak ritkán fordul elő) általában csak lecsesznek picit, nem kapok konkrét büntetést.( Mondjuk alapból sem szokásuk büntetni, tudják hogy elég értelmes vagyok ahhoz, hogy tudom magamtól is)
De végülis jogos, hogy megbüntettek téged, hisz egy fontos dologra nem figyeltél, amire kellett volna. Evvel azt érik el, hogy mostantól kétszer jobban fogsz, hisz nem akarsz újra telefon megvonást.
Ha jól értem: nem jelentkeztél be, ezért elvették, emiatt pedig nem fogsz tudni bejelentkezni, pedig elvárják tőled.
Csak nekem nem áll össze?
És fel sem merült benned, hogy órád lenne?
Ilyenkor mindig le vagyok pontozva, de egyszerű kérdésem lenne: Mivel alapoztad meg ezt a magas okú bizalmatlanságot?
A szüleid fogyatékosok.
Ha elveszik a telefont ne csodálkozzanak ha nem leszel töri órán.
Az ilyen szülőkkel nem lehet mit kezdeni.
Ha szájbabszod őket még te leszel a kcsög.
Bírom az ilyen szülőket csinálnak egy gyereket és mindenért bsztatják
Előző!
Valószínűleg a következő órájára visszaadták neki. Az meg, hogy figyelmetlen és emiatt egy rövid idejű büntetést kap, az miért baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!