Teljes káosz az egyetemen? Tárgyból elvileg a 3. online óra van, de az órarendben egy se szerepel, ráadásul az egyik óra 09.02-én volt, és a tanítás csak 7-én kezdődött?
Na ezt fejtse meg valaki. Felvettem a tárgyat amiről szó van. Nézem az órarendet első óra (online) ma lenne. De mivel online így belépek az elearningre. Ahol döbbenettel látom hogy az óra sorszáma a HARMADIK!
Már volt két óra!
Na most
- a neptun órarendben ezeknek nyoma sincs, az első óra ma lesz (hálistennek visszamenőleg is látom az órákat és egy darabot se mutat)
- és ami totál nonszensz a levelezősöknek az oktatás szept 7-tel indult, és az elearning szerint 09-02 már volt óra. Hát az érdekes. És azon ki volt ott?? Még fel se vették a tárgyakat akkor a levelezősök!
nem tom az elearningen ezt látom
SZERV-HÍRNÉV_09_12
A találkozó befejeződött.
zoom-os link. ami már nem él értelemszerűen, de 9.12-én élt és ott volt egy óra. hogy kinek volt az az óra és azok honnan értesültek róla (neptunban ugye nyoma sincs...) az rejtély!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!