Tanárnak nem illenék szólnia ha az online óra elmarad? Sokadik alkalom
Vajon letörne a kis keze, ha az enaplóban egy kattintással csoportüzenetet küldene, hogy „mai óra elmarad“ hogy ne várjuk hiába? Sokadik alkalom.
Ez nem alap elvárás?
F****szt se érdekli mi dolga van, miért nem végzi a munkáját amiért a bérét kapja, de egy üzenetet nem ér meg neki 30 ember, aki az órára vár?
Az biztos hogy ha egy óra "hivatalosan" marad el (tanár betegsége családi ok) akkor kijelölnek helyettest, vagy jön az üzenet hogy óra elmarad min 1 nappal korábban.
Ha az óra csak úgy elmarad, akkor az a tanár lóg, nem szólt senkinek, mert ha szólt volna--ld előző pont.
Nyilván azért is nem küld üzit, mert akkor maga dokumentálná le a saját lógását.
7
Nem, en valoban lyukas, szabad orara gondoltam. Nagyon elveztuk azokat, sosem szoltunk mas tanaroknak, inkabb korbeultunk az osztalytarsakkal es dumaltunk vagy ilyesmi.
7-es
Főleg, mivel most jelenléti sincs tehát ki se kell lépni a szóbából..
Ha tényleg rettenet sokszor maradna el és figyelmeztetés nélkül, én először az ofőnek írnék. Ő pedig szólna az érintett tanárnak, ha ezzel nem kerülnénk előrébb, akkor vonnám csak be az igazgatót.
Nálunk amúgy gimiben benne volt a házirendben, hogyha a tanár 15 percet késik az órájáról (és nincsen aznap megbeszélés órák közt), akkor a hetesnek mennie kellett a tanáriba/igazgatóhelyetteshez és jelentenie kellett ezt.
"akkor a hetesnek mennie kellett a tanáriba/igazgatóhelyetteshez és jelentenie kellett ezt."
online oktatás van...
Tisztában vagyok vele:))
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy ilyenkor szólni kéne legalább az ofőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!