A tanárom elvette a telefonomat szerintem teljesen szabálytalanul. Valaki segít?
Figyelt kérdés
Szóval nem adtam be a telefonomat amit be kellett volna adni és amikor már nem volt órám és készülni mentem haza észrevette és EGYBŐL elvette a telefonomat. Valaki tudja, hogy ez szabályos eljárás? Kérem olyan írjon aki vágja ezeket a házirend meg még ilyen genyókat. És olyat mondjon, amit a tanár fejéhez tudok vágni.2020. febr. 25. 15:28
1/21 anonim válasza:
Minden iskolának egyéni a házirendje, a honlapon valószínűleg fent van.
Szabályosan járt el, mert te nem tartottad be a házirendet.
Visszaadta vagy anélkül mentél haza? Ez fontos infó lenne.
2/21 anonim válasza:
Gondoltál már rá, hogy esetleg elolvasod az iskolád házirendjét? Mindegyik iskolában más, szóval neked kell utána nézni.
De menj be az igazgatóhoz, és mondd el neki, hogy mi történt.
3/21 A kérdező kommentje:
Nem adta vissza. azt mondta menjen be érte anyám de ő meg nem tud se apám. Most azért nem vesznek fel szabit.
2020. febr. 25. 15:36
4/21 anonim válasza:
Most a tiéd a telefon vagy a szüleidé? Ha az övék, akkor nyilván nekik adja vissza. Vagy írass szüleiddel egy papírt, hogy neked is odaadhatja a tanár.
5/21 A kérdező kommentje:
Az én saját telefonom. Amit én vettem a SAJÁT pénzemből.
2020. febr. 25. 15:39
6/21 anonim válasza:
De miért adtad neki oda? Kicsavarta a kezedből, vagy hogy?
7/21 A kérdező kommentje:
egyszerűen kivette, nem ellenkeztem.
2020. febr. 25. 15:43
8/21 anonim válasza:
Te nem tartottad be a szabályokat. Majd a szüleid bemennek délután fogadó órára, vagy szülőire, és megkapod.
9/21 A kérdező kommentje:
De nekem véget ért a tanítás, nem volt több órám és pont indultam volna haza. Nem telefonoztam, nem csináltam semmit.
2020. febr. 25. 15:46
10/21 A kérdező kommentje:
azt megteheti?
2020. febr. 25. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!