A diákok miért járnak be totál betegen is az iskolába meg szállnak fel a buszra?
Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 07:45
11/12 anonim válasza:
Na, ez a kérdés már bennem is felmerült többször.
Az be sem ugrik ilyenkor nekik, hogy lefertőzik a többit, csak hogy pótolni kell, meg szükséges a tanári magyarázat".
Már hallottam valakitől, hogy azért jött betegen, mert szétunta magát otthon. Szupi hozzáállás👎
12/12 anonim válasza:
Egyik osztálytársam 1 hétig lázasan, köhögve, náthásan járt suliba. Az anyja még a tesi tanárnak se szólt, hogy legalább ott ne szenvedjen a gyerek, 38,5 fokos lázzal is futott. Mondtuk a gyereknek, hogy jobb lenne ha hazamenne, de nem lehetett hazaküldeni. Az lett a vége, hogy elhányta magát, elküldték végül orvoshoz, letesztelték, kiderült, hogy covid. Rohadt mérges vagyok, mert én is elkaptam, és ez csak a hülye szülőknek köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!