Miért nem szállnak le rólam még egy év elteltével sem? Mihez kezdjek?
Nekem egy "barátnőm" kb. két évig áskálódott. Ebből minimum fél évet úgy, hogy én még nem vettem észre, és azt hittem, barátok vagyunk. Csak aztán feltűnt, hogy minden közös ismerősünk kb. leköp olyasmikért, amikről én nem is tudok, és sosem történtek meg...
Szóval ja, sajnos két évig el tud az ilyesmi tartani. Reméljük, neked nem fog addig.
Nem azért, de ha te letiltottad őket mindenhonnan és nem osztasz meg semmit a sikereidről, akkor ők mégis honnan és hogyan tudnak róla? És mégis hogyan látod te hogy ők mit posztolnak (szerinted direkt), azért hogy téged bántsanak?
Óvoda
Nem mondtam, hogy a sikereimről tudnak. Azért lettek pont letiltva, mert nem bírtam nézni, amiket kitesznek. A régi dolgaimmal vannak még mindig elfoglalva, illetve terjesztgetnek meséket.
Köszi
Ne foglalkozz velük.
Az az ő dolguk.
Sajnald őket, hogy még mindig itt tartanak.
Szerintem töröld magad az összes közösségi oldalról fotóiddal együtt.
Létrehozol egy újat rövidített névvel vagy valamilyennel s ott újra építed "életed"..., mert az ott nem élet csak bohóckodás.
Létrehozol új email címet is, új telefonszámot...s ennyi.
Persze, te is porig tudod őket alázni a róluk tudott dolgokkal s még egymás ellen is uszítani, ha ez boldoggá tenne..., de minek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!