2 év elteltével már mindegy?
Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm két évig, mondhatni a legjobb barátnőm volt. Rossz hatással voltunk kicsit egymásra, de már két éve, hogy nem is beszélünk. Pontosan senki- még mi ketten-se tudja, hogy mi vezetett idáig. A jelenlegi barátai viszont kimondottan rossz hatással vannak rá. Rossz beismerni, de nekem hiányzik, és szinte biztos vagyok benne, hogy én is neki, viszont a dolog olyan szinten elfajult, hogy szinte szóba se állunk egymással. Az ő fejét a barátai beszélik tele, én meg magányomban kezdtem ellene fordulni, valamint körülöttem is vannak olyanok akik örülnek, hogy vége lett a barátságunk. Most viszont, hogy jó ideje nem láttam, kezdem tisztábban látni a dolgokat. Lehetetlennek tartom, hogy valaha igazán jóba legyünk, de javítani lehet-e a helyzeten? Valószínűleg sose fogom meglépni, csak tudni szeretném, hogy még is mit gondolnak erről mások. Azt hogy így érzem, szégyellem mások előtt, de világéletemben én voltam az, aki bármit megtett volna a barátai miatt. Vannak rossz emlékeim róla, de sose fogom elfelejteni a szépeket.2014. aug. 1. 16:59
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem mindegy még, az emberek sokszor makacsok tudnak lenni, de ettől független nem tudhatod hogy érez.
Gyűjtsd össze a bátorságod és keresd fel. Nem sokat veszitesz, ha tényleg látod rajta hogy ő nem akar ujra barátkozni akkor .. De akkor is tettél érte.
Olyan jóba már soha nem lesztek, de talán helyrehozhatjátok egy szinten.
2/2 anonim válasza:
Veszteni valód nincsen.
Ha minden jól megy akkor sem lesz régi a barátságotok ez biztos.
De vmilyen szinten talán helyre lehet hozni.
Felkeresed elmondod,hogy érzel aztán lesz ami lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!