Mégis mit tegyek hogy ne féljek?
Figyelt kérdés
Van egy tanár aki idén kezdett el tanítani. Most 11.kes lány vagyok. Férfi tanárról van szó. Pécsre járok suliba. Halottam róla egy és mást elég durvákat is. Az első órára eléggé félve mentem be, volt pár beszólása de az órát kibirtam. A következő órára mégis nagyon félve mentem be. A hasam görcsölt és mindenem nagyon remegett, amit én magam sem értek. Utána az osztálytársaim mondták pár durva esetet szóval akkor még jobban elkezdtem felni. Az ezelőtti óra előtt talán 2 nappal otthon hasmenésem volt, ami nagyon gáz úgy érzem. Volt talán 1 2 beszólása hozzám is de nem durvák és ezért nem értem. Amikor a folyosón meglátom. Görcsbe rándul a gyomrom és le ver a víz. De tényleg soha nem csinált velem olyat amitől félhetnék tőle vagy valami. Mégis van egy rossz érzésem. Nem igazán vagyok talpraesett és mások is mondták hogy félnek tőle, de úgy érzem ez nálam túlzás. Van, vagy volt valaki ilyen helyzetbe?2022. jan. 5. 13:38
11/13 anonim válasza:
Dehogynem tudnának. Azt nem hagyhatják, hogy gyomorgörccsel járjanak a diákok az iskolába. Csak a diákoknak meg szülőknek is könnyebb a fejüket a homokba dugni. Ha nem szólnak, nem is lesz belőle semmi. Leednő pedagógusként mondom, hogy ez így nem normális, ilyen ember ne tanítson. A szívem szakadna meg, ha valamelyik gyerek, vagy az egész osztályom úgy jönne oda hozzám, hogy félnek és gyomorgörccsük van. Én magam rugatnám ki a tanárt az fix.
12/13 anonim válasza:
10es de tudnának mit tenni! Csak a diákok félnek szólni általában ilyenkor. Pedig az igazgatónak tudnia kell erről. És a szüleiknek is.
13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem egyedül én vagyok aki ennyire fél. A többiek mondják hogy én is félek de amúgy rajtuk nem látom. Én vagyok az aki mindent túl stresszel!
2022. jan. 5. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!