Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek,hogy ne féljek,?

Mit tegyek,hogy ne féljek,?

Figyelt kérdés
Most mentem új suliba szeptembertől és beteg vagyok és félek,hogy mire megyek suliba mindenkinek meglesz a klikkje és nem fogok sehová se tartozni
2021. szept. 25. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Nincs valami sulis csoport ahol közben tudsz velük dumálgatni?
2021. szept. 25. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Félni nincs értelme, attól nem fog semmi jobban alakulni. Majd lesz ahogy lesz, biztos találsz majd olyan embereket magadnak, akik szimpatikusak lesznek számodra és majd tudsz velük dumálni. Ez úgyse egyik napról a másikra megy, majd kialakul, hogy kikkel leszel jóban.
2021. szept. 25. 16:23
 3/6 A kérdező kommentje:
De ez biztos?
2021. szept. 27. 07:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Becsapás lenne azt mondani, hogy biztos.

Múlik rajtad is, milyen nyitott, milyen természetű, mennyire társasági ember vagy. És múlik azon is, hogy a többiek milyenek.

De nagyon kevés esély van arra, hogy ha te kellően társasági ember vagy, akkor ne találj magadnak haverokat, barátokat egy osztályban, annyi ember közül.

2021. szept. 27. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy hónapja beteg vagy?
2021. szept. 27. 13:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem nagyon szépen köszönöm és nem nem egy hónapja vagyok beteg csak pár napra nem mentem be
2021. szept. 27. 14:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!