Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mégis mit tegyek hogy ne féljek?

Mégis mit tegyek hogy ne féljek?

Figyelt kérdés
Van egy tanár aki idén kezdett el tanítani. Most 11.kes lány vagyok. Férfi tanárról van szó. Pécsre járok suliba. Halottam róla egy és mást elég durvákat is. Az első órára eléggé félve mentem be, volt pár beszólása de az órát kibirtam. A következő órára mégis nagyon félve mentem be. A hasam görcsölt és mindenem nagyon remegett, amit én magam sem értek. Utána az osztálytársaim mondták pár durva esetet szóval akkor még jobban elkezdtem felni. Az ezelőtti óra előtt talán 2 nappal otthon hasmenésem volt, ami nagyon gáz úgy érzem. Volt talán 1 2 beszólása hozzám is de nem durvák és ezért nem értem. Amikor a folyosón meglátom. Görcsbe rándul a gyomrom és le ver a víz. De tényleg soha nem csinált velem olyat amitől félhetnék tőle vagy valami. Mégis van egy rossz érzésem. Nem igazán vagyok talpraesett és mások is mondták hogy félnek tőle, de úgy érzem ez nálam túlzás. Van, vagy volt valaki ilyen helyzetbe?

2022. jan. 5. 13:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miket hallottál róla?
2022. jan. 5. 13:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen durva sztorikat hallottál róla hogy ennyire félsz?

Hogy bunkón bánik a diákokkal? Vagy veri őket? Netán szexuálisan bántalmazza őket?

2022. jan. 5. 13:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy miket hallasz és azután azokat bizonyítani se ártana. Nekem úgy tűnik az osztálytársaid nem kicsit szivatnak téged, de ez meg csak az én megérzésem.
2022. jan. 5. 14:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Hogy bunkón bánik a diákokkal. Szó sincs itt szexuális zaklatásról.
2022. jan. 5. 14:55
 5/13 A kérdező kommentje:
Amúgy ahogy írtam tényleg olyan mintha szexuális zaklatásról lenne szó de nem. Nagyon bunkón bánik inkább. Ő a szavakkal sért de azzal nagyon.
2022. jan. 5. 14:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel pszichopata elmebeteg, sajnos minden iskolában van legalább egy ilyen tanár. Nekem is volt. Az sem jó ha egy tanár gyenge jellem, viszont ez sem. Ilyenek nem is szabadna tanítani. Az a gond sok mindent tenni nem tudsz. Azt élvezi ha félsz és azt is hogy feletted áll.
2022. jan. 5. 16:27
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Szóljatok az osztályfőnökötöknek, hogy féltek és hogy gyomorgörcsötök van. Az egészségetek nem mehet miatta tönkre. Ha az ofő nem tesz semmit, akkor csoportosan be kell ballagni az igazgatóhoz. Ha egy osztálynyi gyerek, vagy esetleg kettő panaszkodik, azzal már valamit tennie kell az igazgatónak, ki kell rúgnia. Ha ez sem válik be, szólni a szülőknek és csapatosan bemenni az igazgatóhoz.
2022. jan. 5. 16:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Kétlem hogy lenne esélyünk. Azt a 2 órát hetente csak kibirom.
2022. jan. 5. 19:22
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
Ha ezt írod, akkor nem is olyan rossz a helyzet úgy làtom. Ha annyira rossz lenne, tennétek érte. De akkor további jó gyomorgörcsöt!
2022. jan. 5. 19:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
9, úgysem tudnának mit tenni. Szerinted kirúgnák, mikor ekkora tanárhiány van?
2022. jan. 5. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!