Így tényleg nem lesz belőlem semmi az életben?
18 éves vagyok és minden tantargybol kettes vagy hármas jegyeim vannak,sokszor nincs motivációm vagy szétszórt vagyok. Semmi nincs amiből jó lennék az iskolában,kivéve a tesi és rajz. Azt látom,hogy mindenki legalább egyvalamiben jó,és annyira zavar hogy én meg nem. Nem járok muveszetis suliba vagy tesis tagozatra ezért nem is nagyon veszik figyelembe hogy én pont ezekből vagyok jo és ezek erdekelnek,inkább mindig csak azt veszik figyelembe a tanárok és az osztalytarsaim is hogy lusta vagyok vagy nehéz felfogású,pedig szeretném megmutatni hogy én is jó vagyok valamiből,de nincs igazán lehetőségem rá.
Igaz,hogy nem töltök sok időt a tanulással,de helyette rengeteg olvasok,mindig festek vagy rajzolok,zongorazok és gitarozok, edzek,sportolok valamit,valoszinuleg ezért kapok rossz jegyeket míg masok azért kapnak rossz jegyet mert az egész hétvégét at bulizzák részegen.(legalábbis a legtöbb ismerosom)
Így tényleg nem lesz belőlem semmi az életben? Mert sok tanártól ezt hallom,de ha ennyire nincs érdeklődésem és motivációm se mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!