Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Így tényleg nem lesz belőlem...

Így tényleg nem lesz belőlem semmi az életben?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és minden tantargybol kettes vagy hármas jegyeim vannak,sokszor nincs motivációm vagy szétszórt vagyok. Semmi nincs amiből jó lennék az iskolában,kivéve a tesi és rajz. Azt látom,hogy mindenki legalább egyvalamiben jó,és annyira zavar hogy én meg nem. Nem járok muveszetis suliba vagy tesis tagozatra ezért nem is nagyon veszik figyelembe hogy én pont ezekből vagyok jo és ezek erdekelnek,inkább mindig csak azt veszik figyelembe a tanárok és az osztalytarsaim is hogy lusta vagyok vagy nehéz felfogású,pedig szeretném megmutatni hogy én is jó vagyok valamiből,de nincs igazán lehetőségem rá.

Igaz,hogy nem töltök sok időt a tanulással,de helyette rengeteg olvasok,mindig festek vagy rajzolok,zongorazok és gitarozok, edzek,sportolok valamit,valoszinuleg ezért kapok rossz jegyeket míg masok azért kapnak rossz jegyet mert az egész hétvégét at bulizzák részegen.(legalábbis a legtöbb ismerosom)

Így tényleg nem lesz belőlem semmi az életben? Mert sok tanártól ezt hallom,de ha ennyire nincs érdeklődésem és motivációm se mit tegyek?

2021. dec. 18. 12:48
1 2 3
 1/23 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Én sem vagyok jó semmiben, nehezen magolok, egyedül a szép érzékem ami jó, de nem tudom, hol hasznositanám ezt szivesen és már 24 vagyok.
2021. dec. 18. 12:57
 2/23 A kérdező kommentje:
És milyen irányban tanultál vagy dolgoztál tovább érettségi után?
2021. dec. 18. 13:07
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Mégis csak jó vagy valamiben...szereted a sportot? simán lehetsz egyszer személyi edző is. Nekem sem feküdt nagyon a tanulás, mondjunk dolgozni sem szeretek :D nem is lettem milliomos de ez az én hibám. Szóval bármi lehet belőled még.
2021. dec. 18. 13:10
 4/23 anonim ***** válasza:
40%
Nem ezen múlik. Ha jól tudsz kapcsolatot teremteni az emberekkel, barátkozni, kapcsolati tőkét építeni, nyalizni, törtetni, akkor lesz belőled valami. Ha ezek nem mennek, akkor nem lesz belőled semmi, lehetsz bármilyen jó tanuló. Világéletemben kitűnő tanuló voltam, aztán no comment, hogy milyen lúzer semmi lett belőlem.
2021. dec. 18. 13:11
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Annyira azért nem tragikus a helyzet. Nem azt fogja nézni egy munkáltató sem, hogy pl. 2021. 12. 17- én irodalomból kettest kaptál. Rohadtul nem fogja érdekelni, csak az, hogy a területeden jól végezd a munkádat. A másik, hogy olyan munkát válassz, ami közel esik az érdeklődési körödhöz.
 6/23 Miss Endzsi ***** válasza:
87%
Informatika, de sok családi probléma miatt, a negyede sincs kész. Nem volt egyetemista korszakom, csak fél év, utána gyorsan fel kellett nőni, most pedig folytatnám levelezőn, de nem találok munkát. Lassan öngyilkos leszek, de próbálok kimászni belőle.
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekel a rajz vagy a sport, érdemes ezen irányba továbbtanulni.
2021. dec. 18. 13:12
 8/23 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Edzeni is 2 év kihagyással kezdek bele újra, ez az egyik legnagyobb örömöm.
2021. dec. 18. 13:14
 9/23 anonim ***** válasza:
62%
Ne hasonlitgasd magad a jobb képességű társaidhoz és ne legyenek túl nagy elvárásaid sem. Simán lesz jó életed így is, ha nem tudsz tovább tanulni nem baj lehetsz fizikai munkás nem rosz az egyáltalán. Én segédmunkás vagyok nyugis az életem nincs sok stressz, nyaralásra kocsira rongyrázásra nem vágyok.
2021. dec. 18. 13:24
 10/23 anonim ***** válasza:
91%
Jah, mert tök jó azt nézi hó végén hány forint a parizer, nyomorogni a buszon a sok hülyével járványhelyzetkor, nyaralni nyista. Ez mi ha nem vegetálás? Ne tanácsolj már ekkora kreténséget. Igenis meg kell találnia azt ami érdekli, és jó benne, és azt fejleszteni. Nem kell milliárdosnak lenni, de egy kis egzisztenciát építsen magának.
2021. dec. 18. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!