Hogy boldogulhatnék az életben ha annyi minden hiányzik belőlem? Mi változtathatna meg?
Gyakorlatilag minden olyan belső tulajdonság hiányzik belőlem ami előrevihetne,ami szükséges az élethez.
Hogy juthatnék előrébb,hogy lehetnék valaki,hogy építhetnék életet ha hiányzik belőlem ami az élethez kell?
Hogy lesz így olyan munkám amiből eltarthatom magam?
Hogy lesz barátnőm, családom, életem?
A gimit csak óriási szerencsével sikerült elvégeznem. Az iskola gyenge volt, de nekem így se könnyű.
Nincs semmilyen végzettségem,az életben sem tanultam meg gyakorlati alapon semmit.
A tanuláshoz buta vagyok. Nem vagyok belevaló,tökös, rátermett,talpraesett. Nem tudom kikaparni magamnak a gesztenyét.Nem vagyok bátor, hogy nagyon merjek lépni. Önállótlan vagyok. És már nagyon nem kamasz.Javában felnőtt az évek számát tekintve.
olyan nincs, hogy valaki semmihez sem ért. szerintem veled a fő probléma a hozzáállásod. ha állandóan azt hajtogatod magadnak, hogy nem megy, nem megy, a végén már neki se állsz, hogy megpróbáld, akkor pedig hogyan is várhatnád, hogy bármi is sikerüljön. valami csak érdekel, valamilyen célod csak van! amúgy meg nem hiszem, hogy ez így működne, hogy valakinek vagy megvan az a mittudomén 5 tulajdonsága, ami a sikerhez kell vagy nincs. a siker is sokféle, van akinek pénz, család, önállóság, stb. ezt fogalmazd meg először magadnak. tűzz ki egy elérhető célt! ne azt, hogy nyerj a lottón, valami reálisat. és kezdj neki és ne azon filózz, hogy miért nem sikerülhet. próbáld felkutatni magadban, hogy mi szólhat amellett, hogy sikerülni fog! a kishitűség a legnagyobb gondod, próbáld elhinni magadról, hogy képes vagy bármire és akkor jóval több dologba mersz majd belevágni!
ha rámjön az "ugysemsikerül", mindig próbálom felfedezni, hogy miért vagyok szerencsés és másoknak mennyivel nehezebb. nem Etiópiába születtem, megvan kezem-lábam, mégis mi a francért panaszkodok és miért ne sikerülhetne bármi, amit eltervezek?
A pozitív gondolkodás az első lépés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!