Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit vegyek egy 14 éves fiúnak?...

Mit vegyek egy 14 éves fiúnak? (osztálykarácsony)

Figyelt kérdés
Szóval nagy szerencsétlenségemre kihúztam egy fiút akit nagyon nem is ismerek. Elvileg 2000 a limit. Az összes infó amit tudok a srácról hogy egy kocka,amúúúúgy semmi. (Az ikertesójval aki ugyanebbe az osztályba jár meg nagyon rosszban vagyok,szóval ő felejtős...) Olvasni nem szokott,kreatív hobbija tuti nincs,és nem is sportol semmit. Csakis a videojátékok... (Ráadásul egyáltalán nem is édesszájú,szóval az aduász merci csokit is cseszhetem idén)

2021. dec. 12. 09:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez a 2000-es limit ez alapvetően hülyeség. Nyilván nincs joga egyetlen tanárnak sem blokkot, számlát kérnie a gyerektől. Itt arról van inkább szó, (és ez a limit egyetlen célja szerintem), hogy a tehetősebb szülők gyerekei (ha ez nekik aprópénz is - sok milliomosgyerek jár ma már az iskolákba) ne vegyenek méregdrága holmikat ajándékba, míg a szegényebbek filléreseket, és - kicsit az iskolaköpeny mintájára - elfedjék ezeket a társadalmi osztálybeli különbségeket.
2021. dec. 17. 18:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!