Mit vegyek egy 14 éves fiúnak? (osztálykarácsony)
Figyelt kérdés
Szóval nagy szerencsétlenségemre kihúztam egy fiút akit nagyon nem is ismerek. Elvileg 2000 a limit. Az összes infó amit tudok a srácról hogy egy kocka,amúúúúgy semmi. (Az ikertesójval aki ugyanebbe az osztályba jár meg nagyon rosszban vagyok,szóval ő felejtős...) Olvasni nem szokott,kreatív hobbija tuti nincs,és nem is sportol semmit. Csakis a videojátékok... (Ráadásul egyáltalán nem is édesszájú,szóval az aduász merci csokit is cseszhetem idén)2021. dec. 12. 09:49
11/21 anonim válasza:
és kimagyarázza, akkor jó van akkor.
12/21 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért mindenki a csokikával jön, mint ajándák, komolyan mondom, semmi másra nem jó, csak szétb*ssza a fogakat és még drága is.
14/21 anonim válasza:
Vegyel neki tobbfele sajtot. Keves ember nem szereti.
Vagy akkor legabb a csalad megeszi.
15/21 A kérdező kommentje:
Persze kenyeret meg tejet is veszek mellé. Élelmiszert venni olyan mintha arra céloznék hogy nincs pénzük ételre...
2021. dec. 12. 17:06
16/21 anonim válasza:
Talán kirándulni szeret. Ha még eddig nem szeretett, ha veszel neki valamilyen túrautakról szóló térképet, akkor megszereti.
17/21 anonim válasza:
Csomag koton + 1 free dugás kupon
19/21 anonim válasza:
Talán kulcstartó, jól kinéző ejtőernyős, kommandós felvarró (jelvény). Nézz szét a miliria-boltban, mit kapsz max 2000-ért.
20/21 anonim válasza:
14: Sajtot csak olyasvalakinek érdemes venni (és annak sem elsősorban karácsonyra), akinek nagyon pontosan ismerem az ízlését, és akkor is csak olyat, amit ettünk már esetleg együtt, és tudom, hogy x.y. ezt és ezt a sajtot konkrétan szereti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!