Mit vegyek egy 14 éves fiúnak? (osztálykarácsony)
kulaccsal nem lehet mellélőni, inni mindenkinek muszáj
talán egy egér/egérpad ha kocka
Én mindig kínosnak tartottam az ilyen osztálykarácsonyokat, főleg, hogy minden éven olyan osztálytársat húztam (mintha direkt meg lett volna téve), akivel nem voltunk jóba. (Általában mindig ugyanazt a 3-4 embert húztam.)
Azért is tartottam kínosnak, mert az osztályom nagyon erősen polarizált volt, voltak nagyon gazdag és nagyon szegény szülői háttérrel rendelkező diákok (és ugye általános és középiskolában egyik gyereknek sincs saját keresete, az 99,9%-ban az van mindenkinek, amennyit adnak neki zsebpénzként otthon, és az az összeg van, akinek 20.000 Ft egy hétre, van, akinek meg mondjuk 5.000 Ft, vagy még annyi se.).
Mindenképp valami apróságot adnék.
Sejtettem hogy vki előjön ezzel... Kétszeresen évvesztes vagyok. Egyszer mert Szeptember után születtem,és mégegyszer mert az oviban maradtam egy évet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!