Iskolában Mikulás alkalmából húzás volt és kéne segítség mit írjak.?
Tehát suliban Mikulás alkalmából kihúztuk egymás neveit. Nem is én lettem volna ha nem sikerül olyat húznom aki kevésbé barátom. Nincs vele semmi bajom csak nem a barátom.
Jó tulajdonságokat kellene írni arról akit húztunk de a megfogalmazásával van egy kis baj.
Próbálom kicsit ilyen gyerekesbe írni persze nem úgy mint egy 5 évesnek de csak "Mikulás" van.
Segítséget szeretnék kérni milyen témákba írjak róla, megfogalmazás.
Kicsit rosszabb fiúról van szó nem tudom ez mennyit segít.
Próbáltam úgy irni hogy az elején arról hogy kicsit rosszabb majd jó tulajdonságokról is.
Ha tudtok segíteni nagyon megköszönöm.
Ilyen szöveg?
Név
A Mikulás látta, hogy idén kicsit rossz voltál. Mondta ha órán kicsit többet figyelnél és kevesebbet beszélnél, jövőre el is felejtene minden rosszat.
Viszont azt is mondta, hogy a testvéreddel kedves vagy, igaz néha kicsit veszekedtek de ez elnézhető. Kifejezetten örül, hogy ebben a tanévben alig hallott verekedesről.
Reméli jövőre már csak jókat hall rólad.
Üdvözlettel:
A Mikulás és segédje
Talán annyi lenne még a kérdés hogy a legelején elég csak a név vagy kellene valami megszólitás stb.? Ha igen mi illene ehhez? Vagy így jó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!