Egyetemi szaktársaimat megviselné ha látnának meghalni? Meghatná őket valamennyire, ha amúgy teljesen leszarnak, nem foglalkoznak velem, nincsenek ott barátaim?
Ha nagy létszámú szakról van szó, akkor kisebb az esélye annak, hogy meghatná/megrendítené őket, de ha ~10-20 fős, akkor már sokkal valószínűbb, hogy igen.
Szerintem viszont azokat biztosan megviselné, akikkel beszélőviszonyban vagy.
Én is az érzékenyebbek közé tartozom, és bennem egy (jó) ideig nyomot hagyna a dolog, még ha nem is beszéltünk előtte valami sokat. 10-en vagyunk a szakomon, és nagyon érződik az egy hiányzó is, de ugye nem mindegy, hogy ilyen indokból nincs ott velünk, vagy épp inkább aludt egyet.
Abban viszont biztos vagyok, hogyha előttem történne ilyen, akkor nagyon, nagyon sokáig a "hatása alatt" lennék, és nem felejteném el egyhamar. Az nem számít, hogy ismertem-e őt, vagy sem.
"Egyetemi szaktársaimat megviselné ha látnának meghalni? Meghatná őket valamennyire, ha amúgy teljesen leszarnak, nem foglalkoznak velem, nincsenek ott barátaim?
Legalább azokat meghatná valamennyire, akikkel néha-néha szoktam egy keveset beszélni?"
Amennyire téged megviselne, meghatna, ha közülük halna meg valaki, annyira viselné és hatná meg őket is: aki azt se tudja, hogy a világon vagy, az nyilván észre se venné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!