Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha rajtad múlna, hogy próbálná...

Ha rajtad múlna, hogy próbálnál véget vetni az iskolai szekálásoknak?

Figyelt kérdés

2021. okt. 16. 11:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
22%

Ott írtam a végén “Csak sajnos ez a gondolat is túl szép ahhoz, hogy megvalósítható legyen.”

Meg lehetne valósítani, bármit meg lehet, csak úgyse fogja egyik ország sem. Pedig legalább a túlnépesedés problémája meg lenne oldva.

2021. okt. 16. 13:58
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
7: na igen. Aki engem szekált, ott is elintézték azzal, hogy "szegény, elváltak a szülei". Nekem meg iskolát kellett váltanom, mert annyira rám másztak a haverjaival. (Igen, az enyémek is elváltak, engem bezzeg nem sajnált senki. - És tudom, sokféle válás van, és én szerencsés voltam, de az ő esete sem volt extrém, szerető szülővel élt jó körülmények között.)
2021. okt. 16. 14:29
 23/34 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudhatod a körülményeit, 22-es. Hogy idegenek mit látnak, az nem információ. Ok nélkül a pszichopatán kívül senki nem lesz bántalmazó. Viszont téged is megvédhetett volna a környezeted: barátok, tanárok, szülő.
2021. okt. 16. 14:49
 24/34 anonim ***** válasza:
16%
Hat akit lehet szekalni azzal sincs minden rendben..
2021. okt. 16. 15:14
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
#24 jah, és akkor az a megoldás hogy halálra kell szekálni....
2021. okt. 16. 15:21
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is csúnyán váltak el a szüleim, mégsem bántottam soha senkit. Körülmények ide vagy oda, aki rossz ember, az akkor is szekálós lesz, ha szép családi háttere van, és rossz háttérrel sem lesz valaki feltétlen gonosz.

2021. okt. 16. 15:34
 27/34 anonim ***** válasza:
48%
De az arányok, tendencia nagyon nem mindegy! Mindenhol vannak kivételek, de nem az a tömeges, tipikus.
2021. okt. 16. 15:53
 28/34 anonim ***** válasza:
76%
Én eljátszatnám már általános iskolában a gyerekekkel a Kék szem/barna szem kísérletet. ( Azoknak, akik nem tudják, miről van szó: [link] ) Ez kifejezetten a rasszizmus ellen volt, de bármilyennemű megkülönböztetés ellen simán alkalmazható. Így megtapasztalhatná mindenki a saját bőrén, hogy milyen kitaszítottnak, csúfoltnak, alábbvalónak lenni, és egy életre megtanulná, hogy nem szabad így bánni másokkal.
2021. okt. 16. 18:53
 29/34 anonim ***** válasza:
67%

Megölném a szekálókat.

Az olyanok nem valók a társadalomba.

2021. okt. 17. 12:19
 30/34 anonim ***** válasza:
69%
#29 Mondjuk megérdemelnék, az egyszer biztos!
2021. okt. 17. 12:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!