Ha rajtad múlna, hogy próbálnál véget vetni az iskolai szekálásoknak?
Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 11:53
21/34 anonim válasza:
Ott írtam a végén “Csak sajnos ez a gondolat is túl szép ahhoz, hogy megvalósítható legyen.”
Meg lehetne valósítani, bármit meg lehet, csak úgyse fogja egyik ország sem. Pedig legalább a túlnépesedés problémája meg lenne oldva.
22/34 anonim válasza:
7: na igen. Aki engem szekált, ott is elintézték azzal, hogy "szegény, elváltak a szülei". Nekem meg iskolát kellett váltanom, mert annyira rám másztak a haverjaival. (Igen, az enyémek is elváltak, engem bezzeg nem sajnált senki. - És tudom, sokféle válás van, és én szerencsés voltam, de az ő esete sem volt extrém, szerető szülővel élt jó körülmények között.)
23/34 anonim válasza:
Nem tudhatod a körülményeit, 22-es. Hogy idegenek mit látnak, az nem információ. Ok nélkül a pszichopatán kívül senki nem lesz bántalmazó. Viszont téged is megvédhetett volna a környezeted: barátok, tanárok, szülő.
24/34 anonim válasza:
Hat akit lehet szekalni azzal sincs minden rendben..
25/34 anonim válasza:
#24 jah, és akkor az a megoldás hogy halálra kell szekálni....
26/34 anonim válasza:
Nekem is csúnyán váltak el a szüleim, mégsem bántottam soha senkit. Körülmények ide vagy oda, aki rossz ember, az akkor is szekálós lesz, ha szép családi háttere van, és rossz háttérrel sem lesz valaki feltétlen gonosz.
27/34 anonim válasza:
De az arányok, tendencia nagyon nem mindegy! Mindenhol vannak kivételek, de nem az a tömeges, tipikus.
28/34 anonim válasza:
Én eljátszatnám már általános iskolában a gyerekekkel a Kék szem/barna szem kísérletet. ( Azoknak, akik nem tudják, miről van szó: [link] ) Ez kifejezetten a rasszizmus ellen volt, de bármilyennemű megkülönböztetés ellen simán alkalmazható. Így megtapasztalhatná mindenki a saját bőrén, hogy milyen kitaszítottnak, csúfoltnak, alábbvalónak lenni, és egy életre megtanulná, hogy nem szabad így bánni másokkal.
29/34 anonim válasza:
Megölném a szekálókat.
Az olyanok nem valók a társadalomba.
30/34 anonim válasza:
#29 Mondjuk megérdemelnék, az egyszer biztos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!