Mi volt a legmegalázóbb élményetek az iskolában?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok, hányadikba jártatok? Nemet is írjatok légyszi2021. okt. 7. 21:34
1/14 anonim válasza:
Nem megalázó, hanem inkább váratlan.
90es években jártam középiskolába.
Biológia tanárnővel többször lefeküdtem, mert a gyengéje volt a fiatal fiúk.Férje elhanyagolta.Igazából még egyetemi évek alatt is jártam hozzá, pedig a férjével élt.
2/14 anonim válasza:
amikor felgyújtottam a szerves labort 16 évesen :)
3/14 anonim válasza:
8. osztály
Matek óra
A tanár nem hitte el, hogy sikerült megoldanom a feladatot ezért kihívott a táblához, hogy oldjam meg.
Nagyon mérges volt, én leblokkoltam, nem tudtam megcsinálni újra és az egész osztály előtt lehordott, hogy másoltam, kaptam egy 1-est is.
F
4/14 anonim válasza:
Cigányokkal kellett verekedni az öltözőben, ha nem akartam egy telefonnal szegényebb, és csicskáztatással gazdagabb lenni.
5/14 anonim válasza:
Még általánosban a kémiaszertárban az 5 kilós kiszerelésű kén porral dobálóztunk de elejtettem, leesett és kiborult a földre aztán úgy hagytuk és elfutottunk.
6/14 anonim válasza:
Velem nem tortent semmi megalazo! En voltam az iskola reme :)))
7/14 anonim válasza:
Egyszer az egész osztály szeme láttára pofon vágott egy fiú. Lány vagyok. Talán ötödikesek lehettünk. Még csak nem is vitatkoztunk előtte, csak úgy érezte, nem figyelek eléggé arra, amit mond.
8/14 anonim válasza:
Amikor egy cigány csaj a nagyszünetben az udvaron megtépett, meg leköpött (fiú vagyok).
10/14 anonim válasza:
Egyes te mázlista.
Dettó a Töri tancival csak ő fiatal volt ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!