Mi volt a legmegalázóbb dolog, ami veletek történt?
Egyszer a barátomnak elszállt az agya egész éjszakai piálás után hajnalban és a munkatársai, a tesóm és néhány ismerőstől pár méterre ordibált velem. (Szerintem a fél utca hallotta.)
Először próbáltam nyugodtan csitítani, majd miután már én is elkezdtem vele kiabálni, inkább otthagytam és hazamentem. Még az utca végén se jártam, már csörgött a telefon, és "nyugodt" hangnemben mondta, hogy menjek vissza, aludjak nála. Mondtam, hogy nem, erre ismét rákezdett. Kikapcsoltam a telefont, kora délutánig majd' 40x próbált hívni. Amikor bekapcsoltam a telefont, pont akkor hívott újra és véletlenül felvettem a telefont. Annyit mondott, hogy 10 perc és nálam van. Tényleg itt volt, és nem győzött bocsánatot kérni, utána még napokig. Megbocsájtottam, de azért ezt nem fogom elfelejteni.
Mindig Így fog viselkedni ha részeg.Mivel jópár alkoholistát ismerek, így tudom hogy nem fognak megváltozni.
Valójában ez az igazi arcuk, amit jól elrejtenek.Felejtsd el ezt a 'barátot' mert tíz év múlva késő lesz..
Ezt nem tudtátok volna privátba megbeszélni?
Épp kikellett volna mennem egy irodalom versenyen nyert díjjat átvenni, és elbotlottam. Mindenki látta, az egész iskolám, plusz még a többi tagintézményből a felső tagozat. Ez akkor volt mikor 8.-s voltam.
1. Nem mentem haza időben, a Bátyám kijött értem, flegmán válaszoltam neki és ezért megtépett hazafelé, de a társaim még látták.
2. Egy iskolatársam volt nálunk, kb. tíz éves voltam. Kijött Anyu a Bátyámmal, hogy idegen szőrszálat találtak Bátyám borotvájában. Kérdezték használtam, vagy sem. Mondtam nem, nem hittek nekem, mondták, hogy mutassam meg a lábam. Ezen felháborodtam, nem mutattam meg, lefogtak és felhúzták a nadrágomat, mindezt az osztálytársam előtt...
3.Az unokatestvérem és egy másik fiú megtépett, bezárkóztam a fürdőbe és megfenyegettem őket, hogy telibe lesznek fújva borotvahabbal, de emiatt persze engem szidtak le. (ez mondjuk utólag inkább vicces, na de mindegy)
4. A buszon néhány részeg gyökér hangosan kibeszélt, hogy milyen lenne, ha én a nagy testemmel rájuk feküdnék. Hozzáteszem 10 kiló plusszal valóban zsírdisznónak tűnhettem mellettük. Másnap találkoztam velük a boltban...
Tudom, hogy az volt a kérdés, mi a legmegalázóbb dolog, ami történt velem, de azt még ide sem merem leírni.
1. Megerőszakoltak.
2. Állandó megalázkódtatás az alkoholista szüleim miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!