Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az albérletben lakó egyetemist...

Az albérletben lakó egyetemisták is haza mennek minden hétvégén, mint a kollégisták?

Figyelt kérdés

A kollégisták csütörtökön már bőröndökkel jönnek be az órára és az utolsó óra után egyből rohannak is a vonatra. Van, aki már szerda este haza megy, csütörtöki előadásra be se jönnek.

Én is ezt csinálom. Csak belegondoltam, hogy ha jövőre nem lesz kollégiumom, akkor is meg tudom e majd csinálni ezt. Meg ugye otthonról hozok kaját és azt eszem egész héten.

2021. szept. 14. 23:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem unokatesom albérletben lakik, de ő is haza szokott menni hétvégén. Most míg online oktatás is volt akkor is haza ment. Egy darabig ott volt az albiban, de unatkozott egyedül.

Csak akkor marad ott hétvégére is ha sok a tanulni valója vagy a be adandója.

2021. szept. 14. 23:38
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én minden második hétvégén mentem haza normál esetben. Néha kimaradt egy hétvége és csak a harmadikon. Kollégiumból se mentem volna haza sűrűbben szerintem. Budapest-Szeged táv volt.
2021. szept. 14. 23:38
 3/19 anonim ***** válasza:
98%
nem megyek haza minden hetvegen. (de ha kolis lennek akkor se mennek)
2021. szept. 14. 23:42
 4/19 anonim ***** válasza:
98%
Nem mentem haza minden hétvégén. De mondjuk nem is ettem egész héten a házi kosztot, nem vittem magammal, csak 1 adaggal. Meg nekem mindig volt pénteken is órám
2021. szept. 15. 00:00
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

Igen, van aki hazamegy.

Külföldiek pl félévente

2021. szept. 15. 02:57
 6/19 anonim ***** válasza:
98%

Kéthetente általában hazamegyek, de van hogy "kimarad", mert éppen programom van. Itt Pesten meg van már a saját kis életem, párom, baráti köröm, szóval élvezem az előnyeit. :)

Elsőévesként még mindig hétvégén hazajártam pusztán a honvágy miatt is, de ma már visszagondolva el nem tudnám képzelni hogy egy hégen 2x levonatozzam azt a távot.. 2 és fél óra azért sok időt elvesz, főleg mert én vonaton egyáltalán nem tudok effektíven tanulni.

2021. szept. 15. 06:46
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

Kollégisták hetente?

Inkább 2 hetente - 2 havonta. :D

200 km.

2021. szept. 15. 10:26
 8/19 anonim ***** válasza:
98%
De mégis miért ne mehetnél, ki kényszerít maradásra? Azt csinálsz, ami neked jólesik.
2021. szept. 15. 15:13
 9/19 A kérdező kommentje:
Hát pl a lakás tulaj nem nézi jó szemmel vagy a lakótársak megszólnak, hogy ez minden héten hazajár
2021. szept. 15. 16:34
 10/19 anonim ***** válasza:
98%
Én őrültem, mikor a lakótársam hazamentek, még akkor is, mikor a barátnőmmel laktam, legalább egy kicsit egyedül lehettem
2021. szept. 15. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!