Igaza van annak, aki azt mondja, hogy az egyetemista ne járjon haza minden hétvégén?
Egyetemista illetve csaladfuggo.
Van olyan haverom aki havonta jart haza, orulnek neki hogy most otthon van, de van olyan is akit annyira ugy nem erdekelnek hogy otthon van e vagy sem.
Ez inkabb az egyetemistatol fugg (van e eleg pénze, ideje hazajarni, persze normal helyzetben) es persze a csaladtol (ha ők penzelik adnak e neki annyit hogy hazajarhasson stb).
Véleményem szerint egyebkent hulyeseg minden heten hazajarni. Penzkidobas. 2-3 hetente bőven eleg.
Hehe.
Egyik ismerősöm esetében azért nem erőltették a dolgot a szülők, hogy hazajárjon, mert elkezdték kihasználni a helyzetet, hogy kettesben vannak otthon aztán vettek be plusz pasikat a szexbe.
Abban mi a függetlenedés, ha szenvedsz egy koliban vagy unatkozol egy albérletben? A retkes kolikonyhában nem akartam se enni, se főzni, albérletben 3 délután alatt megcsináltam a heti házimunkát.
Természetesen, ha munka, párkapcsolat, iskola, vagy esemény miatt maradsz, az más
Nem szoktam unatkozni, nem is értem ezt.
Megértem ha te nem szerettél vagy szeretsz ottmaradni, de mások másképpen érzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!