Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaza van annak, aki azt...

Igaza van annak, aki azt mondja, hogy az egyetemista ne járjon haza minden hétvégén?

Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 12:36
1 2
 1/20 Savlekotő ***** válasza:
87%
Ha jó kapcsolat nincs,ha rossz,igaza van. Van aki már 17 évesen érzelmileg le vált van aki 40 felett se képes erre.
2021. márc. 25. 12:43
 2/20 anonim ***** válasza:
84%

Egyetemista illetve csaladfuggo.

Van olyan haverom aki havonta jart haza, orulnek neki hogy most otthon van, de van olyan is akit annyira ugy nem erdekelnek hogy otthon van e vagy sem.

Ez inkabb az egyetemistatol fugg (van e eleg pénze, ideje hazajarni, persze normal helyzetben) es persze a csaladtol (ha ők penzelik adnak e neki annyit hogy hazajarhasson stb).

Véleményem szerint egyebkent hulyeseg minden heten hazajarni. Penzkidobas. 2-3 hetente bőven eleg.

2021. márc. 25. 12:43
 3/20 anonim ***** válasza:
40%

Hehe.

Egyik ismerősöm esetében azért nem erőltették a dolgot a szülők, hogy hazajárjon, mert elkezdték kihasználni a helyzetet, hogy kettesben vannak otthon aztán vettek be plusz pasikat a szexbe.

2021. márc. 25. 12:44
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Ki mondja? És mivel indokolja?
2021. márc. 25. 12:45
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha a hazajárás nem veszi el az időt a tanulástól, akkor járjon, ha akar vagy kölcsönösen igénylik (szülő és gyerek egyaránt. Ha azonban a tanulmányokat hátrányosan befolyásolja, akkor inkább ritkítani kell.
2021. márc. 25. 12:48
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak az adott gyerekre és a szülőkre tartozik, az ő igényeikről van szó.
2021. márc. 25. 12:49
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
Én sem jártam haza, függetlendeni akartam és élni hagyni a szüleimet is.
2021. márc. 25. 12:50
 8/20 A kérdező kommentje:

Abban mi a függetlenedés, ha szenvedsz egy koliban vagy unatkozol egy albérletben? A retkes kolikonyhában nem akartam se enni, se főzni, albérletben 3 délután alatt megcsináltam a heti házimunkát.

Természetesen, ha munka, párkapcsolat, iskola, vagy esemény miatt maradsz, az más

2021. márc. 25. 12:54
 9/20 anonim ***** válasza:
88%

Nem szoktam unatkozni, nem is értem ezt.

Megértem ha te nem szerettél vagy szeretsz ottmaradni, de mások másképpen érzik.

2021. márc. 25. 12:57
 10/20 Savlekotő ***** válasza:
26%
Unatkozol millió elfoglaltság lehet,akkor maradj még a gyerekszobába,mert ékes példája vagy annak aki huszon évesen még érzelmileg a szülőn lóg.
2021. márc. 25. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!