Ezek az állatok kiborították a topjoyomat, a tanár meg nem foglalkozik vele most mit csináljak?
Figyelt kérdés
A fiúk labdáztak a terembe mire visszaértem szünetről ki volt borulva a topjoyom a padomra és a földre. Ilyenkor nem lehet kifizettetni velük vagy mi?? Persze ideges lettem de nekem kellett feltakarítani és még bocsánatot se kértek2021. szept. 1. 13:18
11/18 anonim válasza:
Nálunk nem volt kuka, a srác ette a kakaós csigáját, becsöngettek, valamit kellett csinálni... erre beledobta az előtte ülő csaj fehér táskájába :)
13/18 anonim válasza:
Az szerintem alap lett volna, hogy ők töröljék fel, de most már nem tudsz mit tenni. Esetleg osztályfőnökkel beszélj.
14/18 anonim válasza:
Megesik. Miért kell ebből ekkora ügyet csinalni? Neked ez a legnagyobb problémád?! Vegyél masikat és legkozelebb vidd magaddal szünetre! Te meg sosem borítottal ki semmit?
Iskolaban az idődet vesztegeted! Inkább dolgozz
15/18 kokakólalájt válasza:
Ezek az állatok, ezek nagyon kemény állatok. Arról tudom mert mikor iskolába jártam, én ezt tanultam.
16/18 anonim válasza:
200-250 ft . A pénz az pénz . Szólj az igazgatónak és a szülőknek is . Ne hagyd magad . !!!44!
17/18 anonim válasza:
Meg a tisztelet, tisztelet, amit még kéne tanulni a srácoknak... :/
18/18 anonim válasza:
Én megszorítottam volna őket a hajuknál és felnyaltattam volna velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!