Mi vált be az alábbi dolgokban?
Pedagógusokhoz szólnak főként a kérdésem. 6-7. osztályos gyerekeknél milyen fegyelmezési módszerek váltak be?
Ha fiatal olvassa a kérdésem, ő is segíthet. Mi lenne rá hatással?
Egy szaktanári manapság már senkit nem hat meg.
Mondjuk derítsd ki, hogy miért fegyelmezetlen. Pl. csak nálad, vagy minden kollégádnál? Unatkozik vagy mi baja van?
Amúgy meg rakj a nyakába rengeteg feladatot, aztán nem lesz ideje rendetlenkedni.
+házi feladat és ha nincs kész 1-es
nagyban előre segíti a bukását és azt ő se szeretné szerintem.
ha meg fegyelmezetlen marad legalább jó sokat tanul pluszba és a jövője egy picit legalább jobb lesz.
Bocsánat, elfelejtettem beleírni, hogy gyógypedagógus vagyok. Magatartászavaros gyerekekkel dolgozom.
Leginkább a probléma, hogy sok gyermeket nem érdekel se az 1-es, se semmilyen büntetés, mert olyan a szülői háttér is.
Lehet lepontozni, de ha velem kedves vagy, én is kedves leszek veled. Ha ordítasz velem és még a lélegzést is megtiltod, akkor nem foglak kedvelni. A jófej tanárokkal a diákok kedvesek. A fegyelmezés legjobb módja, ha megbeszéled velük a dolgokat NÉGYSZEMKÖZT(tehát nem az egész osztály előtt és persze kedvesen) és úgy bánsz velük, mintha egyenlőek (azok) lennének veled. Pl.:megengeded nekik, hogy tegezzenek. Nagyon pozitív, ha ténylegesen törődsz velük és szünetekben odamész hozzájuk beszélgetni. Olyan is előfordul viszont, hogy bunkó a közösség és mondjuk egymást is bántják,olyankor iskolát kell váltani. Viszont k]ülönbséget kell tenni aközött, hogy bunkó-e vagy csak te nem érted meg őt. Az teljesen normális, ha nem ír házit, mert ilyenek vagyunk, mi emberek. Ami nem normális, az a tanárveres meg hasonlók. A beszólogatás is normális, ha kultúráltan fogalmaz meg kritikát. Ha bunkó, akkor válts iskolát.
Nálunk ez vált be. Az erőszak soha nem fog működni, mert csak majd meggyűlöl téged, de a probléma továbbra is fenn áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!