Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkáltatót mi akadályozza...

A munkáltatót mi akadályozza meg abban hogy korrekt legyen a munkavállalója felé olyan dolgokban ami neki semmibe sem kerülne?

Figyelt kérdés

Pl beosztás cég saját szabályzata szerinti időben közlése (15 nap-benne van a cég saját szabályzatában...) de ez csak egy példa.

Előző nap közlik nagy kegyesen....

mi az oka annak hogy olyan dolgokban sem korrekt ami neki tényleg egy fillérbe se kerülne?

mert hogy túlórát nem fizet arra lehet mondani hogy az kemény pénz kérdése.

na de ami semmibe se kerülne, ott miért nincs gerince?

2021. jún. 16. 06:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A hazai vállalati kultúra elég gyászos. Szerintem ennyi. A folyamatok csak papíron léteznek, mindenki sokat rögtönöz, sok cég van kényszerpályán, sok az olyan munkatárs, aki csak az állását félti vagy szimplán hülye és nem tudja, mi lenne a dolga stb.

Abszolút megértem a kínodat, ehhez nehéz hozzászokni, de sajnos muszáj lesz.

2021. jún. 16. 07:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha másokat is zavar, fogjatok össze és kényszerítsétek ki hogy előre szóljanak.
2021. jún. 16. 07:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Feleségem egy általános iskolában tanít. Előtte két nappal még nem akarja megmondani az igazgató, hogy milyen lesz az ügyeleti beosztás. Az ember igazítaná hozzá a dolgait (pl. ki megy a gyerekekért óvodába, iskolába), de akkor tudjuk ezt szervezni, ha tudunk valami konkrétumot. De attól leesne a korona az igazgatónő fejéről.

Szerintem ez egyrészt a szokásos magyar hanyagság, lezserség, másrészt meg az, hogy bizonytalanságban akarja tartani az embereket, mert akkor jól kézben tarthatók. Amúgy persze ez nem jön be, mert csak rossz lesz tőle a munkahelyi légkör, és aki teheti elmegy onnan. Kinek érdeke a nagy fluktuáció? Szerintem a főnöknek nem.

2021. jún. 16. 08:25
 4/6 anonim ***** válasza:
22%
Túlórát nem fizet, de ti azért bementek, mi? Hagyjuk már, szokásos kamukérdés, messziről megismerni a stílust.
2021. jún. 16. 08:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Túlórát nem fizet, de ti azért bementek, mi"

Ébredjünk már fel!! Aki nem megy be, annak hello van.

Ébredjünk már fel és szálljunk le a földre.

2021. jún. 16. 09:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"Túlórát nem fizet, de ti azért bementek, mi"

Kérdezz meg erről egy EÜben dolgozót aki a 8 helyett 12 órákat van benn nulla túlórával. Kérdezz meg!

2021. jún. 16. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!