Van olyan munkáltató, aki bár hivatalosan azonnali hatállyal mondott fel a munkavállalónak, közös megegyezést írtak alá?
Van, persze.
Általában be is próbálkoznak ezzel, ha közös megegyezés, akkor nem kell bizonyítani, alátámasztani semmivel az azonnali hatályú felmondást, és a munkavállaló sem tud jogtalan elbocsátásra hivatkozni.
Utolsó! Értsd már jól...
A cég jelzi a munkavállalónak, hogy azonnali hatállyal ki van rúgva (mert mondjuk részegen ment be), de ők jófejek, alá írhat egy közös megegyezést. Így amúgy a kilépési papíron is ez lesz, nem az, hogy kirúgták...
#7 az első válaszban benne van a válasz.
Nem kell lepapírozni a körülményeket, amik miatt megáll az azonnali hatályú felmondás és később a munkavállaló nem tud pert indítani jogtalan elbocsátásra hivatkozva.
2# ilyen nincs én leültem volna a francba, semmit nem tud kezdeni veled a munkáltatód.
A TB meg hadjuk az éven én 1.000.000Ft vontak le tőlem... hogy mire arra, hogy nem mehetek fogorvoshoz, mert nem vagyok beoltva ezzel a kísérleti halál idéző vakcinával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!