Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki büntetett előéletű,...

Ha valaki büntetett előéletű, akkor milyen kilátásai vannak munkahelyet illetően?

Figyelt kérdés
Nagybácsim 6 hónapra drogozás miatt börtönbe került (lehet több is lesz belőle), és egy festő szakmával érettségi nélkül ráadásul, mi lesz így vele? Erkölcsi bizonyítványt úgy tudom nem kér minden cég.

2020. aug. 24. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Hát így nehéz, mindenhol elvárják a büntetlen előéletet. De majd lesz valami. Ki alkalmazna egy ilyen festőt?
2020. aug. 24. 21:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Eddig javarészt gyárakban dolgozott egyébként.
2020. aug. 24. 21:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Volt már terület vezető is. Csak hát ide jutott, és így a jövőt illetően ki tudja mi vár rá.
2020. aug. 24. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Majd mehet kulizni feketén.😕 De elképzelhető, hogy talál olyan helyet ahol nem kell erkölcsi. Vagy marad a bűnözés.
2020. aug. 24. 21:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Utóbbi időben fekete munkákat végzett, fura is volt. Múltkor akart kérni tőlem 7 ezer forintot. Azt sose láttam volna viszont szerintem.
2020. aug. 24. 21:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem szokták bejelenteni általában az embereket.. így ez mind1.
2020. aug. 24. 22:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés munkahely kér erkölcsit, mi ez a hülyeség?
2020. aug. 24. 23:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Gyárakban most sem mindenhol kérnek erkölcsit szerintem, főleg az olyan helyeken nem ahol nincs elég jó automatizálás, nehéz fizikai munka van jórészt és olyan munkakörülmények ahonnan aki teheti menekül.. Ide simán felvehetik, és a pénz sem rossz annyira szerintem. Nem írnék tippeket, de nagyvárosok szélén vannak ilyen főként ipari cégek is.
2020. okt. 28. 16:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Felfüggesztett börtön büntetést kapott végül. Így ha jól tudom az országot el sem hagyhatja.
2020. okt. 28. 23:45
 10/11 anonim ***** válasza:
csorom
2020. okt. 29. 13:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!