Kiközösíthetnek azért az iskolában, mert nem akarom magam beoltatni Covid19 ellen?
Nem te leszel ha egyetlen, nyugi :)
Amúgy ez is olyan nyuszika sapkája történet.
A minálunk már januárban ment a "te beoltatod magad?" szöveg?
20 emberből 5-en oltattuk be magunkat, de 3-an azt mondtuk, hogy "nem, nem hiszem hogy be fogom".
Mert "cikinek" számított, ha be vagy oltva. 15 embertől jött a "én a büdös életbe nem adatom be!"
Most őszre pedig már végül mindenki utólag beoltotta magát, 20-ból már csak 4-nek nincs oltása. 2 azt mondja már regisztrált, 2 pedig tartja magát, hogy nem is akar.
Szóval nálunk egy tök jó libikóka volt :D
Jaaaj, bármin megy a nagy pofával állásfoglalás, aztán átsunnyogás a másik oldalra. Mert a kölykök szeretnek megmondóembert játszani, főleg ha valamit ellenezni lehet. De igazából összevissza ingadoznak, és nagyrészük végül úgyis megteszi ugyanazt, amit a korábban lépőknél még becsicskulásnak neveztek.
Istenem, de utáltam ezt az idétlen, nyájszellemmel átitatott pálfordulásos műsort, mint amiről a 4-es is ír. Azt hittem ha felnövök, megszabadulok ettől, de sajnos nem igazán, mert rengeteg felnőtt is pont ugyanilyen.
Amúgy valószínűleg az egyik osztályban az lenne a bajuk a többieknek ha oltott vagy, a másikban meg az, ha nem. Sosem lehet tudni. De nem kell megmondani, hogy be vagy-e oltva. Keressetek más témát.
Egy oltott
A mi sulinkban már ez megy,pedig még csak el sem kezdődött a tanév! :D (felnőtt középiskolások).
Szerintem ez magánügy, nem leszel több attól, hogy beoltottad-e magad vagy nem. Főleg, hogy senkinek semmi köze hozzá, hiszen opcionális. De az elsőnek igaza van, sajnos bármiért kiközösíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!