Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kiközösíthetnek azért az...

Kiközösíthetnek azért az iskolában, mert nem akarom magam beoltatni Covid19 ellen?

Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bármiért kiközösíthetnek.
2021. aug. 27. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
Remélem, hogy igen. Nagyon felelőtlen a szüleidtől, hogy nem oltatnak be.
2021. aug. 27. 12:26
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Ez mindenkinek a magánügye. Nem is kéne, hogy téma legyen. Én beoltattam magam, de eszembe nem jutna kérdezgetni másokat, hogy ők beoltatták e magukat.
2021. aug. 27. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem te leszel ha egyetlen, nyugi :)

Amúgy ez is olyan nyuszika sapkája történet.

A minálunk már januárban ment a "te beoltatod magad?" szöveg?

20 emberből 5-en oltattuk be magunkat, de 3-an azt mondtuk, hogy "nem, nem hiszem hogy be fogom".

Mert "cikinek" számított, ha be vagy oltva. 15 embertől jött a "én a büdös életbe nem adatom be!"

Most őszre pedig már végül mindenki utólag beoltotta magát, 20-ból már csak 4-nek nincs oltása. 2 azt mondja már regisztrált, 2 pedig tartja magát, hogy nem is akar.

Szóval nálunk egy tök jó libikóka volt :D

2021. aug. 27. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaj, bármin megy a nagy pofával állásfoglalás, aztán átsunnyogás a másik oldalra. Mert a kölykök szeretnek megmondóembert játszani, főleg ha valamit ellenezni lehet. De igazából összevissza ingadoznak, és nagyrészük végül úgyis megteszi ugyanazt, amit a korábban lépőknél még becsicskulásnak neveztek.

Istenem, de utáltam ezt az idétlen, nyájszellemmel átitatott pálfordulásos műsort, mint amiről a 4-es is ír. Azt hittem ha felnövök, megszabadulok ettől, de sajnos nem igazán, mert rengeteg felnőtt is pont ugyanilyen.

Amúgy valószínűleg az egyik osztályban az lenne a bajuk a többieknek ha oltott vagy, a másikban meg az, ha nem. Sosem lehet tudni. De nem kell megmondani, hogy be vagy-e oltva. Keressetek más témát.

Egy oltott

2021. aug. 27. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. aug. 27. 14:35
 7/9 anonim válasza:
100%

A mi sulinkban már ez megy,pedig még csak el sem kezdődött a tanév! :D (felnőtt középiskolások).

Szerintem ez magánügy, nem leszel több attól, hogy beoltottad-e magad vagy nem. Főleg, hogy senkinek semmi köze hozzá, hiszen opcionális. De az elsőnek igaza van, sajnos bármiért kiközösíthetnek.

2021. aug. 27. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:
22%
Én pl. kezet sem mostam mióta azt parancsolták, nem vagyok birka!!! Hazudnak! Oltásokba több ember hal bele mint a járványba, pestisjárvány idején is az oltás sokkal több bajt okozott.
2021. aug. 27. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
8, 2020 márciusa óta nem mostál kezet? :O
2021. aug. 27. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!