Hogyan kéne fellépni az iskolai bullying-ok ellen?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne elkerülni, hogy kevesebben legyenek áldozatai az iskolai bullying-nak?2021. márc. 12. 21:37
1/7 anonim válasza:
Elmondom, hogy én mit tettem. Új gimibe mentem, eléggé pattanásos voltam akkor, meg ugye 'dagadt' is. Erőemelő voltam, csak nagyobb pulcsikat hordtam, így vastagnak tűntem, nem izmosnak (de volt elég izmom). Első nap becélzott egy srác, elkezdett ragyásnak csúfolni. Alapból egy nyugodt ember voltam, az agressziót levezettem edzéssel. Addig teljesen lazán vettem, míg a többiek nem kezdtek röhögni a csúfolódáson. Orrba kúrtam a srácot, elöntötte a vér, ment is a kórházba. Rendőrségi ügy lett belőle, majd felmentés a suliból. Na, ezt nem ajánlom. Inkább keresd meg sulin kívül és intézd el ott.
2/7 anonim válasza:
Megkell találni a közös hangot velük. Ált suli és gimi kicsit olyan mint a börtön, legtöbb esetben klikkesedés van és valahova bekell illeszkedni és a többiekkel nem foglalkozni. Csak itt nem feka-spanyol-náci kasztok vannak, hanem rapper, alter, rock, normál etc kategória, sportos - kocka pl. valamelyik embernél megtalálod a közös dolgot akkor könnyebb beilleszkedni.
3/7 anonim válasza:
Fokozni kell a hendikepet. Pl az első válaszolót ragyásnak csúfolták, mondhatta vna h még dagadt is vagyok, háhá. Aztán leszarni az egészet.
4/7 anonim válasza:
3
De nem voltam dagadt, csak izmos, egy kis zsírréteggel. Nem testépítő voltam. :(
Ha ez tudta volna a srác, akkor most nem lenne görbe az orra.
5/7 anonim válasza:
1) Állj ki magadért.
Ezzel kezdődik minden.
Azzal is kiállsz magadért, ha felnőttől kérsz segítséget.
Azzal is kiállsz magadért, ha megvered a másikat mert szekál. (Kérdés, hogy ez jó opció-e)
6/7 anonim válasza:
Legtöbbször azoknak is szokott lenni valami mentális bajuk, akiket bántanak. Vagy nagyon depressziósak, vagy extrém módon szoronganak, vagy egyéb problémáik van, olyan neveltetésük, ami miatt nem tudnak beilleszkedni. Igazából ezt a tanároknak is látniuk kéne, de csak rontanak a helyzeten, mert azt mondják, hogy ők ezzel jók, mert hát depis és nem tud megszólalni, milyen jó. Azzal, hogy bántják az illetőt, meg sajnos szintén erősítik a betegségét. Ezt kezelni kéne.
7/7 anonim válasza:
Az első csak részben cselekedett helyesen. Orrba nem szabad vágni senkit, inkább testütésekkel kell operálni, mert az is nagyon fáj, viszont nyoma nincs és baja sem lesz a keménykedőnek. Gyomorszájon majd vesén ütni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!