Lehet valamit tenni az iskolai zaklatás ellen?
Egyrészt milyen iskola? általános vagy gimi,egyetem?
Ha általános a szüleidnek kell valamit csinálni,ha nem akkor magadat kell megvédened,ha nem megy szólni kell az osztály főnöknek esetleg az igazgatónak,ha úgysem akkor a szülőnek.
A legtöbb konfliktus nem a hibás kommunikációból, hanem a kommunikáció elmaradásából ered.
Beszéljétek meg, ha nem, akkor tanár megoldja.
Neked se volt gyerekszobád? De remélem csak viccelsz...
A trollkodás rendkívül szórakoztató. Elég sokan unatkoznak.
A tanárnak kell szólni, ha az nem elég, akkor a szülőnek.
Mi a gyerekünknek egyszer-kétszer megcsináltuk, hogy levakartuk róla az unatkozó trollokat. Sírtak szegények, hogy brühühü, nem úgy gondolták.
Igazgatóhoz mennék mai fejjel. Sajnos diák koromban sok téren eszembe se jutott szólni senkinek a problémáimról. Nem szóltam a tanároknak, hogy otthon vernek, mert féltem, ha otthon maradok, utána még többet kapok. Nem szóltam otthon/suliban senkinek, hogy szekálnak a társaim, mert.... Nem is tudom miért. Nem tartottam fontosnak.
De kérdező, te szólj vagy a szüleidnek, vagy a tanárodnak, mert meg fogsz keseredni. :(
Nagyon nem nyáriszünetben lett elegem ebből. Csak eddig eszembe se jutott hogy idegenektől kérjek segítséget. Eddig úgy voltam vele hogy hallgatok apám tanácsára és edzek, de ez nem jött be így próbáltam más utat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!