Meddig mehet el egy tanár a homofób kirohanásaival?
Nem direkt mentem egyházi iskolába, hanem a szakképzőt, ahol tanulok, átvették a baptisták. Emiatt nyilván nem hagyom ott, mert szakács szeretnék lenni mindenképpen.
Viszont van egy tanárunk, fiatal srác, aki bibliaismeretet tanít, ő folyamatosan uszít az LMBTQ-emberek ellen. Undorító, lekezelő stílusban beszél rólunk, úgy, hogy szerintem sejti, hogy a saját diákjai közt is van sok meleg/leszbikus.
Meddig kell tűrnünk ezt, kinek lehet jelenteni?
#18: Nem, sajnos a világ nem így működik. Nem írhatod át önkényesen a szavak jelentését. Például mit éreznél, ha én téged homoszexualitásnak neveznélek? Ami ugye azt jelenti, hogy az ellenkező neműekhez vonzódsz. Legalább is én ezt gondolom arról a szóról.
Na egy kis olvasnivaló, hátha mégis művelődni szeretnél kicsit: [link]
"Meg kell tőle kérdezni, hogy mi a véleménye az egyház által eltusolt egyházi személyek által kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekről."
Nem katolikus, baptista.
"Ugyanis nem azzal van a baj, ha valaki meleg, hanem azzal, hogy ő ezt rá akarja erőltetni másokra."
Ő az egyetlen, aki rá van kattanva a témára, mi meg boldogok lennénk, ha befejezné és másról beszélve.
"Tanár-diák viszonyban oktatás zajlik, nem vélemény nyilvánítás. Ezt nem tanítják a tanárképzőben?"
Ő nem tanár csak van valami protestáns teológiai végzettsége, azzal tanít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!