Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Meddig mehet el egy tanár a...

Meddig mehet el egy tanár a homofób kirohanásaival?

Figyelt kérdés

Nem direkt mentem egyházi iskolába, hanem a szakképzőt, ahol tanulok, átvették a baptisták. Emiatt nyilván nem hagyom ott, mert szakács szeretnék lenni mindenképpen.

Viszont van egy tanárunk, fiatal srác, aki bibliaismeretet tanít, ő folyamatosan uszít az LMBTQ-emberek ellen. Undorító, lekezelő stílusban beszél rólunk, úgy, hogy szerintem sejti, hogy a saját diákjai közt is van sok meleg/leszbikus.

Meddig kell tűrnünk ezt, kinek lehet jelenteni?

2021. aug. 24. 14:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
96%

#18: Nem, sajnos a világ nem így működik. Nem írhatod át önkényesen a szavak jelentését. Például mit éreznél, ha én téged homoszexualitásnak neveznélek? Ami ugye azt jelenti, hogy az ellenkező neműekhez vonzódsz. Legalább is én ezt gondolom arról a szóról.

Na egy kis olvasnivaló, hátha mégis művelődni szeretnél kicsit: [link]

2021. aug. 24. 16:10
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Napkelta, veled ellentétben mi liberálisok nem azt állítjuk, hogy aki nem úgy gondolkodik mint mi, ergo konzervatívok, azok rosszak, kártékonyak, ostobák. Nem. Mi azt gondoljuk, amit a normális konzervatívok is egyébként, hogy az uszítás, gyűlöletkeltés az nem vélemény nyilvánítás és nem a normális ember ismertetőjele. Tanár is vagyok, külföldön is éltem sokat,vannak kint rokonaim, barátaim Angliában, Írországban és Németországban. Családok. Sehol sincs olyan, hogy bárki rá akarna beszélni bárkit, hogy legyen meleg, vagy változtasson nemet. De akinek ilyen jellegű problémái vannak, szabadon tudnak kihez fordulni. Ez a nem mindegy.
2021. aug. 24. 16:42
 23/29 anonim ***** válasza:
88%
Szabad vélemény nyilvánításra egyenrangú felek között lehet hivatkozni. Tanár-diák viszonyban oktatás zajlik, nem vélemény nyilvánítás. Ezt nem tanítják a tanárképzőben?
2021. aug. 24. 18:07
 24/29 A kérdező kommentje:

"Meg kell tőle kérdezni, hogy mi a véleménye az egyház által eltusolt egyházi személyek által kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekről."

Nem katolikus, baptista.

2021. aug. 24. 18:13
 25/29 A kérdező kommentje:

"Ugyanis nem azzal van a baj, ha valaki meleg, hanem azzal, hogy ő ezt rá akarja erőltetni másokra."

Ő az egyetlen, aki rá van kattanva a témára, mi meg boldogok lennénk, ha befejezné és másról beszélve.

2021. aug. 24. 18:15
 26/29 A kérdező kommentje:

"Tanár-diák viszonyban oktatás zajlik, nem vélemény nyilvánítás. Ezt nem tanítják a tanárképzőben?"

Ő nem tanár csak van valami protestáns teológiai végzettsége, azzal tanít.

2021. aug. 24. 18:17
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig se kell tűrni. Az első alkalomkor vitába kell szálni vele, majd jelenteni felsőbb szerveknek.
2021. aug. 25. 12:06
 28/29 A kérdező kommentje:
Baptista iskola. Ha vitába szállunk vele, jó eséllyel kidobnak.
2021. aug. 25. 12:11
 29/29 anonim ***** válasza:
68%
El kell engedni a fületek mellett. Egyházi iskolában ezen vitatkozni olyan mint széllel szemben hugyozni. Megkönnyebbülsz, de hugyos lesz a nadrágod. Szarjátok le!
2021. aug. 26. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!