Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet bajom tanárként abból,...

Lehet bajom tanárként abból, ha facebookon szivárványos keret van a profilképemen?

Figyelt kérdés

Idén júniusban diplomázott, most vettek fel az első munkahelyemre, egy gimnáziumba.

Nem titkolom, hogy leszbikus vagyok, így facebookon is kint van a szivárvanyos keret a profilképemen, illetve a párommal is vannak fenn közös képeink. 17 éves korunk óta, vagyis 7 éve alkotunk egy párt, ezalatt talán 4-5 közös képe tettünk ki, szóval nincs feltöltve túl sok minden rólunk, de aki direkt az adatlapom nézi, az rájöhet, hogy a párom.

Nem tudom, mit tegyek, nem akarom leszedni a képeinket és bujkálva, hazugságban élni, de a tegnapi törvénymódosítás megijesztett...

2021. aug. 7. 22:29
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:

*júliusban diplomázam

Autocorrect...

2021. aug. 7. 22:30
 2/38 anonim ***** válasza:
88%
Milyen törvénymódosítás?
2021. aug. 7. 22:35
 3/38 anonim ***** válasza:
91%
Szivárvány keret támogató heteroknál is van.
2021. aug. 7. 22:36
 4/38 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem senkit nem érdekel milyen profilképed van kint
2021. aug. 7. 22:39
 5/38 A kérdező kommentje:

"cseréld ki a meleg leszbikus lmbtq stb szavakat katolikusra"

Nem értem, mire akarsz ezzel kilyukadni, amúgy én is katolikus családban nőttem fel, csak mikor 15 évesen felvállatam a szexuális orientációm, akkor a mi egyházközösségünk kvázi kiutált engem a plébánia közeléből is. De nekem semmi bajom velük, meg nyilván nem egyházi iskolában akarok tanítani.

2021. aug. 7. 22:45
 6/38 steven95 ***** válasza:
85%

Lesznek olyanok, akik megszólhatnak. Persze, hogy lehetnek.

Jelenleg nen fasiszta államban élünk...hivatalosan. Az durván jogsertő lenne ha az iskola mint munkáltató részéről bizonyítottan hárányosan kezelne/méltoságodban megsertene emiatt.

A serdülő tinik meg... megint más miatt lehetsz célpontjuk. Gondolom kuncogós téma lenne a leszbi tanárnő egy-két éretlen óvodásnál.

Tudtommal a facebook nincs 200m közelségben a sulival.

S még szép hogy támogatod a sajátjaidat egy szimbólum használatával, a saját civil közösségi oldaladon. :)

2021. aug. 7. 22:49
 7/38 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező

Te nem vagy tanár.

Ha az lennél, nem lenne problémád az értő olvasás, megértenéd mi van a törvényekben és nem beszélnél hülyeségeket.

Egy szimpla troll vagy ostoba kérdéssel.

2021. aug. 7. 22:55
 8/38 A kérdező kommentje:

"megértenéd mi van a törvényekben"

Fizika-tesi szakosként mondjuk pont nem az én területem a szövegértés, de annyi világosan látszik a törvényvől, hogy gumiszabály, hogy arra húzhassák rá, amire csak akarják. Ahhoz pedig semmi jogod, hogy kétségbe vondd a diplomám, amiért hat évet tanultam.

2021. aug. 7. 22:59
 9/38 anonim ***** válasza:
82%
Valaki megírná, milyen tv-módosításról van szó?
2021. aug. 7. 23:04
 10/38 anonim ***** válasza:
83%
Természetesen lehet.
2021. aug. 7. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!