Lehet bajom tanárként abból, ha facebookon szivárványos keret van a profilképemen?
Idén júniusban diplomázott, most vettek fel az első munkahelyemre, egy gimnáziumba.
Nem titkolom, hogy leszbikus vagyok, így facebookon is kint van a szivárvanyos keret a profilképemen, illetve a párommal is vannak fenn közös képeink. 17 éves korunk óta, vagyis 7 éve alkotunk egy párt, ezalatt talán 4-5 közös képe tettünk ki, szóval nincs feltöltve túl sok minden rólunk, de aki direkt az adatlapom nézi, az rájöhet, hogy a párom.
Nem tudom, mit tegyek, nem akarom leszedni a képeinket és bujkálva, hazugságban élni, de a tegnapi törvénymódosítás megijesztett...
*júliusban diplomázam
Autocorrect...
"cseréld ki a meleg leszbikus lmbtq stb szavakat katolikusra"
Nem értem, mire akarsz ezzel kilyukadni, amúgy én is katolikus családban nőttem fel, csak mikor 15 évesen felvállatam a szexuális orientációm, akkor a mi egyházközösségünk kvázi kiutált engem a plébánia közeléből is. De nekem semmi bajom velük, meg nyilván nem egyházi iskolában akarok tanítani.
Lesznek olyanok, akik megszólhatnak. Persze, hogy lehetnek.
Jelenleg nen fasiszta államban élünk...hivatalosan. Az durván jogsertő lenne ha az iskola mint munkáltató részéről bizonyítottan hárányosan kezelne/méltoságodban megsertene emiatt.
A serdülő tinik meg... megint más miatt lehetsz célpontjuk. Gondolom kuncogós téma lenne a leszbi tanárnő egy-két éretlen óvodásnál.
Tudtommal a facebook nincs 200m közelségben a sulival.
S még szép hogy támogatod a sajátjaidat egy szimbólum használatával, a saját civil közösségi oldaladon. :)
Kérdező
Te nem vagy tanár.
Ha az lennél, nem lenne problémád az értő olvasás, megértenéd mi van a törvényekben és nem beszélnél hülyeségeket.
Egy szimpla troll vagy ostoba kérdéssel.
"megértenéd mi van a törvényekben"
Fizika-tesi szakosként mondjuk pont nem az én területem a szövegértés, de annyi világosan látszik a törvényvől, hogy gumiszabály, hogy arra húzhassák rá, amire csak akarják. Ahhoz pedig semmi jogod, hogy kétségbe vondd a diplomám, amiért hat évet tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!