Meddig mehet el egy tanár a homofób kirohanásaival?
Figyelt kérdés
Nem direkt mentem egyházi iskolába, hanem a szakképzőt, ahol tanulok, átvették a baptisták. Emiatt nyilván nem hagyom ott, mert szakács szeretnék lenni mindenképpen.
Viszont van egy tanárunk, fiatal srác, aki bibliaismeretet tanít, ő folyamatosan uszít az LMBTQ-emberek ellen. Undorító, lekezelő stílusban beszél rólunk, úgy, hogy szerintem sejti, hogy a saját diákjai közt is van sok meleg/leszbikus.
Gondolom a suli vezetőségénél lehet emiatt jelentgetni.
Ugyanakkor azért az is érdekes, hogy mit tartunk már elfogadhatatlan stílusnak/uszításnak, mert lehet van olyan ami a te kis érzékeny lelked sérti de attól még tekinthető szabad véleménynyilvánításnak.
Anno teljesen polkorrekt témában volt ilyen, hogy felnyomtak nálunk egy tanárnőt és érdekes módon nem a diákok kaptak igazat, mert ők reagálták túl a dolgot.
2021. aug. 24. 14:58
2/29 anonim válasza:
Magyarországon bármeddig.
2021. aug. 24. 15:00
3/29 anonim válasza:
Elmondja, vállalja a véleményét, ahogy te is a másságodat, mikor megfogod a párod kezét az utcán vagy megcsokolod.
2021. aug. 24. 15:01
4/29 anonim válasza:
1.Te pampogsz most jelenleg és miért is?
2021. aug. 24. 15:04
5/29 anonim válasza:
#4: Ha a kérdező elmondaná a véleményét a tanárról, akkor kicsapnák a francba.
2021. aug. 24. 15:05
6/29 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ha az lmbtq propagandából nem kérek, akkor az ellenpropagandából sem, nem vagyok kíváncsi egy társadalmi csoport pocskondiázására sem, főleg nem iskolában. Valószínű tisztelt tanár úr kapott egyet kettőt a seggébe annak idején amikor a templomban "tanult", azért ilyen ellenséges, szóval meg kéne mondani neki, hogy nem kíváncsiak a magánvéleményére a diákok. De ha az ellentettjét csinálná, ajnározná a melegeket, meg lépten-nyomon mindig ehhez lyukadna ki, hogy az elfogadás, meg támogassam őket, akkor is hasonlóan járnék el. Ez olyan mintha töri órán vesszük a II.VH-t és elkezdené, hogy ő mennyire egyet ért a nácikkal, meg belelovalná magát az egészbe, hát köszönöm kommentárt nem kértünk a tényanyag mellé.
2021. aug. 24. 15:11
7/29 anonim válasza:
Látom az első az Ókori Hellásznál hiányzott
2021. aug. 24. 15:15
8/29 anonim válasza:
Meg kell tőle kérdezni, hogy mi a véleménye az egyház által eltusolt egyházi személyek által kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekről.
2021. aug. 24. 15:16
9/29 anonim válasza:
#7 És szerinted Bibliaismeret órán milyen tényanyag van? LOL
2021. aug. 24. 15:17
10/29 anonim válasza:
Provokatív a kérdés.
Normális, valamire való ember igenis uszít az LMBTQ (és hasonlók) ellen.
Szerencsére, Magyarországon (ahogy Oroszországban is) többségben vannak a konzervatív nézetűek, a jobboldaliak.
Az más dolog, hogy ezen a weboldalon valószínűleg éppen, hogy a neoliberálisak vannak jelen nagyobb számban, tehát valószínűleg nagyon le fogják százalékolni a válaszomat, sőt, jelentik is. Ennyit az igazságosságról. (Én - adott esetben - senkit sem jelentek ilyenért.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!