Iskolában hol tudok kakálni, melyik WC-t használhatom ha nem abba a suliba járok? 18/L
De beenged mert ismer.
Bármelyikben.
Nálunk nem volt külön szőlői wc. Tanári mintha lett volna, de azt külön zárták. Hidd el, senki nem fog kizavarni, miközben tojsz!
Rendben.
Fura történet, de lehet pont ettől hiteles. Miért találna ki ilyet? A kérdés szempontjából lényegtelen is. Rám is pl. szinte minden nap pontban 10 óra körül jön rám, amikor persze nem vagyok itthon... Szerencsére nem vagyok szorulásos, így nagyjából minden nap kell. És szinte órát lehetne hozzá igazítani, majdnem percre pontosan mindig akkor.
Visszatérve a kérdésre: ha 18 éves a kérdező és egy gimiről van szó, szerintem még fel se tűnne senkinek, hogy ő nem oda jár. Hiszen a végzősök is hasonló korúak. Nem fogja senki elkérni a wc ajtóban a személyijét és egyeztetni, hogy ő oda jár-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!