Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolában hol tudok kakálni,...

Iskolában hol tudok kakálni, melyik WC-t használhatom ha nem abba a suliba járok? 18/L

Figyelt kérdés
Már nem járok iskolába. Viszont szeptembertől minden nap nekem kell bevinni a suliba az öcsémnek a tízórait, uzsonnát. A gond az hogy a hosszú séta után általában rám szokott jönni a nagy dolog. Tehát az iskolában elmehetek WC-re? Ha igen melyikre? Tanári, szülői, diák, dolgozóké?

2021. aug. 18. 19:48
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
91%
Ez kamu. Be se enged a portás, ott kell hagynod a kaját a portán, ha egyáltalán átvesziik. 😂
2021. aug. 21. 10:48
 52/58 A kérdező kommentje:

De beenged mert ismer.

2021. aug. 21. 15:17
 53/58 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, ne felejtsd el, hogy most más szabályok érvényesek. Ezt is vedd fontolóra, ha elkezdődik az iskola.(Covid) Nehogy baleset szenvedj útközben:)
2021. aug. 21. 15:21
 54/58 anonim ***** válasza:
73%
Hé, emberek! Ennek örömére szarjunk egy hatalmasat! 😀
2021. aug. 24. 16:21
 55/58 anonim ***** válasza:
67%

Bármelyikben.

Nálunk nem volt külön szőlői wc. Tanári mintha lett volna, de azt külön zárták. Hidd el, senki nem fog kizavarni, miközben tojsz!

2022. máj. 21. 17:30
 56/58 A kérdező kommentje:

Rendben.

2022. máj. 21. 21:03
 57/58 anonim ***** válasza:
25%
Ezt a kamu kérdést. Eléggé kilóg a lóláb, hogy öcsikének külön kaját kell bevinni, mert ilyen szerintem nincs mégegy az országban. Aztán az is kamu, hogy nővérkére meg pont akkor jön rá a szarás minden nap amikor beérkezik az iskolába. Más kétnaponta jár nagydologra, de neki pont akkor kell véletlenül mindíg. Szóval a kérdező valószínűleg egy perverz pasi, akinek pszichiátrián lenne a helye. De ha netán igaz lenne a kérdés, akkor meg különösen kezeltetni kellene a nővérke agyacskáját.
márc. 6. 16:25
 58/58 anonim ***** válasza:
41%

Fura történet, de lehet pont ettől hiteles. Miért találna ki ilyet? A kérdés szempontjából lényegtelen is. Rám is pl. szinte minden nap pontban 10 óra körül jön rám, amikor persze nem vagyok itthon... Szerencsére nem vagyok szorulásos, így nagyjából minden nap kell. És szinte órát lehetne hozzá igazítani, majdnem percre pontosan mindig akkor.

Visszatérve a kérdésre: ha 18 éves a kérdező és egy gimiről van szó, szerintem még fel se tűnne senkinek, hogy ő nem oda jár. Hiszen a végzősök is hasonló korúak. Nem fogja senki elkérni a wc ajtóban a személyijét és egyeztetni, hogy ő oda jár-e vagy sem.

márc. 17. 16:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!