Iskolában hol tudok kakálni, melyik WC-t használhatom ha nem abba a suliba járok? 18/L
Húst is kell sütnöm, mexikói zöldségkeveréket stb. stb.
Ő ezeket nem tudná.
A diákoknak való klotyóba menj be, de próbáld úgy, hogy ne vegyenek észre. Jó eséllyel a kutyát se fogja érdekelni, mert ezer más dolguk van, de azért próbálj észrevétlen maradni. Láthatatlanná tevő köpeny sajnos nincs,de jó lenne.
Legrosszabb esetben valami szipirtyó vagy lüke férfitanár megkérdezi, mit sétálsz a budiba,a kkor mondd el neki az igazat, de ha hazudsz neki, hogy ott tanulsz, abból sem lehet különösebb gond.
Elvileg nem tiltja törvény a nyitott középületekbe belépést és az ott klotyózást, én egy művelődési házba szoktam bemenni, és néha úgy csinálok, mintha kicsit nézegetném a képeket is a klotyózás mellett
10 éves
Korán megy suliba? Tényleg? Anyám 5:50-kor már el van menve otthonról, de tízórait tud vinni magának.
Nem tud húst sütni? Akkor vagy megtanul vagy nem eszik.
Ez ilyen egyszerű. Nem vagy a testvéred csicskája.
Nálunk a suliba be se mehetnél, ha nem vagy ott diák. Vagy ha volt diák is lennél, nem néznének túl jó szemmel egy hét után.
Nekem is sok, pedig csak 20 vagyok.
Ahogy javasolták is, össze lehet azt este is készíteni és megoldódik a gond.
Speciális étrenden van az öcséd, hogy mindig el kell készítened?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!