Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolában hol tudok kakálni,...

Iskolában hol tudok kakálni, melyik WC-t használhatom ha nem abba a suliba járok? 18/L

Figyelt kérdés
Már nem járok iskolába. Viszont szeptembertől minden nap nekem kell bevinni a suliba az öcsémnek a tízórait, uzsonnát. A gond az hogy a hosszú séta után általában rám szokott jönni a nagy dolog. Tehát az iskolában elmehetek WC-re? Ha igen melyikre? Tanári, szülői, diák, dolgozóké?

2021. aug. 18. 19:48
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te végül is az aznapi és az előző napi uzsit is beviszed!.. :D :D
2021. aug. 18. 20:12
 12/58 A kérdező kommentje:

Húst is kell sütnöm, mexikói zöldségkeveréket stb. stb.

Ő ezeket nem tudná.

2021. aug. 18. 20:15
 13/58 anonim ***** válasza:
92%
A kérdésedre válaszolva a diákoknak fenntartottat használhatod, ha beengednek :)
2021. aug. 18. 20:17
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
Ebédet nem kap a tesód?
2021. aug. 18. 20:18
 15/58 anonim ***** válasza:
100%
Egyen menzán, ha nem bírja főtt kaja nélkül. Azt az elkényeztetett k eget komolyan. A jövő degenerációja. Pedig 29 vagyok, de ez még nekem is sok, nem csoda, hogy az öregebbek kivannak a mai kölyköktől. Bár erről a szülők tehetnek, hogy ennyire degeneráltak. Te meg ne legyél már cseléd kérdező. Öcsike oldja meg a zabát magának. Majd felnőttként a munkahelyére is mindig beviszi valaki a zabát?
2021. aug. 18. 20:21
 16/58 anonim ***** válasza:
92%
Hány éves az öcséd?
2021. aug. 18. 20:22
 17/58 anonim ***** válasza:
90%

A diákoknak való klotyóba menj be, de próbáld úgy, hogy ne vegyenek észre. Jó eséllyel a kutyát se fogja érdekelni, mert ezer más dolguk van, de azért próbálj észrevétlen maradni. Láthatatlanná tevő köpeny sajnos nincs,de jó lenne.

Legrosszabb esetben valami szipirtyó vagy lüke férfitanár megkérdezi, mit sétálsz a budiba,a kkor mondd el neki az igazat, de ha hazudsz neki, hogy ott tanulsz, abból sem lehet különösebb gond.

Elvileg nem tiltja törvény a nyitott középületekbe belépést és az ott klotyózást, én egy művelődési házba szoktam bemenni, és néha úgy csinálok, mintha kicsit nézegetném a képeket is a klotyózás mellett

2021. aug. 18. 20:24
 18/58 A kérdező kommentje:

10 éves

2021. aug. 18. 20:24
 19/58 anonim ***** válasza:
100%

Korán megy suliba? Tényleg? Anyám 5:50-kor már el van menve otthonról, de tízórait tud vinni magának.

Nem tud húst sütni? Akkor vagy megtanul vagy nem eszik.

Ez ilyen egyszerű. Nem vagy a testvéred csicskája.

Nálunk a suliba be se mehetnél, ha nem vagy ott diák. Vagy ha volt diák is lennél, nem néznének túl jó szemmel egy hét után.

Nekem is sok, pedig csak 20 vagyok.

2021. aug. 18. 20:28
 20/58 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy javasolták is, össze lehet azt este is készíteni és megoldódik a gond.

Speciális étrenden van az öcséd, hogy mindig el kell készítened?

2021. aug. 18. 20:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!