Iskolában hol tudok kakálni, melyik WC-t használhatom ha nem abba a suliba járok? 18/L
De azok a WC-k undorítóak nem?
Elárulok egy titkot, a legtöbb suliwc gusztustalan, van, amelyik bűzlik a cigitől is. :D
+ Milyen lenne a gyerekeknek, hogy intézzék el 10-15 perc alatt az evést, ivást, wct, de amúgy amikor elmennek wcre tt tolong előttük a sorban a pistike nővére, a mariska anyukája, a postáról a néni, a közértes, mert rájuk jött éppen a nagydolog, amikor elmentek az iskola mellett és mindegyiknek tanul valakije az iskolában. :D
Amikor még jártam iskolába akkor a takarítónő gyakran takarította a WC-s helységeket, mosdókat. Nem is emlékszem hogy valamikor is undorítóak lettek volna. Illetve külön voltak a WC-k tanároknak, szülőknek, diákoknak, ott dolgozóknak. A buszállomás wc-it, mosdóit szerintem azokkal nem nagyon foglalkoznak.
45. Ez régen vokt. Ma már általában a buszállomásokon és vasútállomáson is fizetős wc van. 100 Ft, és azért jó mert a pénzszedő nőneknvxak az a dolga hogy azt takarítja ezért tiszta. Én szívesebben megyek fizetősbe mint nem fizetősbe ponnt ezért. Ha muszály mennem.
Kérdező próbáld már ki ezt a teás dolgot. Hidd el működik.
Rendben
48, mondjuk ez helyfüggő is.
Voltam már nem fizetős vasúti wcben is.Ha nem épp 2 perccel azelőtt fosta valaki össze, hogy bementem, akkor elég tiszta volt. Rendben volt tartva, ahhoz képest, hogy elég forgalmas szokott lenni nyáron a hely, télen meg alig megy oda valaki.
Becsületkasszás wc is tiszta szokott lenni, attól függetlenül, hogy nem kötelező pénzt adni a néninek, aki ott ül.
De láttam az ellen tétjét is. Pl fizetős wcben bokáig állt a pisa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!