Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt olyan osztálytársad, aki...

Volt olyan osztálytársad, aki év közben elment közületek?

Figyelt kérdés

Akár általános, aki középiskola. Volt olyan osztálytársatok, aki nem maradt végig az osztályban 8.végi ballagásig, vagy középiskola esetén az érettségiig, hanem kikerült az osztályból valamiért?

Ha igen, mi volt az oka?

2021. aug. 11. 21:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egy lány, túl erős volt neki az iskola.

Meg volt egy fiú, de ez a szituáció nem tudom mennyire számít. Év közben jött hozzák és a következő nap el is ment. Nem tudom, miért.

2021. aug. 13. 23:39
 22/23 anonim válasza:
68%

Igen, nálunk több is.

Még első osztályban néhány hónap után kicsaptak egy fiút az iskolából, mert nagyon fegyelmezetlen és tiszteletlen volt, és enyhe fizikai fenyegetést is jelentett számunkra.. xd

Aztán második osztály után elment egy másik fiú, neki alacsonyabbak voltak a szellemi képességei; nem bírta tartani a tempót, emellett rossz gyerek is volt.

Aztán hatodik után elment egy lány, mert költöztek, és többen elmentek hatosztályos gimibe. (én is köztük)

Gimiből nyolcadik után elment egy osztálytársunk egy párhuzamos osztályba, mert ott erősebben tanították a neki kellő tantárgyakat (szakos osztály). Ugyanebben az évben egy "rossz gyerek" is elment, mert,, hát,,, rossz volt xd

Aztán tizedik után elment két lány, az egyikőjük mentális egészségére rossz hatással volt az iskola közössége, a másikuk pedig szintén költözött.

2021. aug. 15. 03:48
 23/23 anonim ***** válasza:
67%

ha az általános iskolára gondolok, akkor ott én volnék az egyik. 3. osztályt követően költöztünk el. az új osztályomból 4. után mentek el sokan nyolc osztályos tagozatra, illetve volt egy-egy lány, aki 6.-ban és aztán 7.-ben ment el (de eközben egyébként – főleg 5.-ben – sok új tanuló is jött)

középiskolában a legelső évben (nulladik) volt egy osztálytársunk, aki csak papíron volt az, soha nem láttuk (ő az azt megelőző évben lett terhes, így magántanuló volt), 9.-re már nem is írták be a névsorba. aztán jött két új tanuló, 9.-ben és 10.-ben, a most kezdődő tanévben pedig kettővel lesz kevesebb az osztály létszám. az egyikük elköltözött, a másikuk pedig megbukott.

2021. aug. 28. 09:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!