Volt olyan osztálytársad, aki év közben elment
közületek?
Figyelt kérdés
Akár általános, aki középiskola. Volt olyan osztálytársatok, aki nem maradt végig az osztályban 8.végi ballagásig, vagy középiskola esetén az érettségiig, hanem kikerült az osztályból valamiért?
Volt. Elköltöztek. Vagy csak kivették, mert rossznak ítélték a szülők a közeget (ami furcsa,mert a miénknél nem tudok jobbat elképzelni nagyon)
2021. aug. 11. 21:42
3/23 anonim válasza:
Volt, mert úgy érezte, hogy nincs siekrélménye, és négyes ötös tanuló volt. Aztan tobben is elmentek akik nem birtaka suli. Ja most jut eszemeb köztük vagyok :P
2021. aug. 11. 21:43
4/23 anonim válasza:
Nalunk még csak költözés miatt fordult elő ez.
De hozzank inkabb csak jöttek új osztálytársak.
2021. aug. 11. 21:45
5/23 anonim válasza:
Volt. Kilencedikben egy valaki terhes lett és elment, van aki kilencedik év végén ment el. Jöttek-mentek az emberek, voltak akik így bejártak pár hónapot majd felszívódtak, végül kikerültek a suliból is. Egyik osztálytársam 12. félévkor hagyta abba a sulit, mert neki nem volt kedve befejezni mondván, hogy az érettségit bármikor le tudja tenni. 12-es bizonyítványt se kapott szerintem.
2021. aug. 11. 21:55
6/23 anonim válasza:
Középiskolában ketten mentek el év közben. Az egyikük azért, mert teherbe esett, a másikuk pedig meghalt.
2021. aug. 11. 21:55
7/23 anonim válasza:
Igen,meghalt...
Sajnos általánosba még,cikk is volt róla.
10 évre rá ott volt egy halom újság félrerakva aztan rábukkantunk...
Mondom mi a büdös...
Hát igen...
2021. aug. 11. 22:06
8/23 anonim válasza:
Általánosban volt. Volt aki elköltözött, illetve egy évfolyamtársam (akivel amúgy sok közös órám volt, mert az évfolyamok sok helyen egyben voltak és csak utána lett szétszedve több csoportra) 8. osztály elején terhes lett és azért lépett ki. Aztán elvileg egy évvel később újra 8-os lett és befejezete, de ezt csak úgy hallottam, nem biztos hogy igaz.
2021. aug. 11. 22:10
9/23 anonim válasza:
Jöttek is mentek is, leginkább költözés, mivel szigorú suli volt a miénk ezért máshonnan kirúgott diákokat nem vettek át.
Amit nem értettem az-az volt, aki érettségi előtt 3 hónappal unt rá az egészre (4-es tanuló, anyagilag jómódú szülők, természetileg nem ismertem őket) és ment el inkább dolgozni. Azóta sem érettségizett le.
2021. aug. 11. 22:11
10/23 anonim válasza:
Miért vagyok lepontozva?Itt ez egy atomfizikai éves konzultáció hogy hasznos-e amit megosztottam,vagy hihetetlen a sztori?Bárcsak ne történt volna meg én is azt kívánom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!